Tržište

Brza finansijska rješenja kompanije FlexCredit na dohvat ruke, a od sada i uz 0% kamate

Brza finansijska rješenja kompanije FlexCredit na dohvat ruke, a od sada i uz 0% kamate
Foto: Ustupljena fotografija | Brza finansijska rješenja kompanije FlexCredit na dohvat ruke, a od sada i uz 0% kamate

Za one situacije kada vam je novac brzo potreban, brzi krediti su tu kao najbolje rješenje vaših trenutnih finansijskih poteškoća.

Kreirani su tako da pomognu kod raznih vrsta nepredviđenih troškova, ali i redovnih plaćanja koja ponekad prevazilaze vaš mjesečni budžet kao što su veliki režijski računi, otplata drugog kredita, nabavke dodatnih sredstva ili opreme za potrebe domaćinstva i slično.

Osim brzine, važno je da dobijete kredit koji je prilagođen baš vama, odnosno vašim potrebama i mogućnostima. 

Upravo u te svrhe FlexCredit vam nudi brze kratkoročne kredite u iznosu od 100 do 3000 konvertibilnih maraka uz rok otplate od 2 do 12 mjeseci.

U pitanju su krediti bez žiranata, a iz ovog mikrokreditnog društva poručuju da je dovoljno samo 15 minuta da se klijentu odobri kredit i to uz dostavljanje jednog dokumenta: lične karte ili pasoša. Novac se isplaćuje odmah po odobrenju u jednoj od 33 FlexCredit filijale širom Republike Srpske.

Za sve nove klijente u FlexCreditu su pripremili i posebnu akciju beskamatnih kredita pod nazivom FLEX 0 u iznosu do 700 KM. U toku trajanja ove akcije svi oni klijenti koji prvi put apliciraju za kredit u obavezi su da vrate tačno onoliko novca koliko im je odobreno, bez bilo kakvih skrivenih troškova, naknada i slično.

Sam postupak apliciranja za kredit u FlexCreditu je vrlo jednostavan. Klijentima je omogućeno da apliciraju na tri načina: online - putem vrlo jednostavne web aplikacije na stranici https://flexcredit.ba, preko Kontakt centra na broj telefona 051 20 20 20 ili direktno u poslovnicama gdje možete dobiti i besplatne konsultacije njihovih kreditnih savjetnika.

Filijale FlexCredita otvorene su za rad sa klijentima svaki radni dan u periodu od 9 do 19 časova , kao i tokom subote u periodu od 9 do 14 časova.

Iskoristite prednosti uspješno razvijenih finansijskih rješenja kompanije FlexCredit i u njima pronađite profesionalnost i partnera od povjerenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije