Tržište

Budi i TI STARTER: Otvoren poziv za prijave za šesti STARTER program

Budi i TI STARTER: Otvoren poziv za prijave za šesti STARTER program
Foto: N.N. | Budi i TI STARTER: Otvoren poziv za prijave za šesti STARTER program

​START centar iz Banjaluke je danas otvorio poziv za učešće na šestom STARTER programu koji se održava u Banjaluci 23. marta 2019. godine.

Pod sloganom Budi I TI STARTER nastavljamo sa organizacijom jednodnevnog edukativnog programa namijenjenog pojedincima i timovima koji žele da razvijaju svoje poslovne ideje ili koji žele da nauče konkretne vještine koje mogu koristiti za razvoj svojih poslovnih ideja u nekom budućem periodu.

„Tokom prethodnih pet STARTER programa smo radili sa 22 tima koji su razvijali poslovne ideje iz različitih domena: turizma, informacionih tehnologija, prehrambene industrije, marketinga, organizacije događaja itd. Danas nam je drago vidjeti da su neki od tih timova već registrovali svoja preduzeća ili nastavili razvijati svoje ideje kroz druge programe za podršku preduzetnicima“, istakao je Vladimir Ćorda, predsjednik START centra.

STARTER program je orijentisan na praktičan rad tako da učesnicima omogućava da za svoju ideju kreiraju poslovni model, da definišu devet ključnih elemenata svog budućeg biznisa, da identifikuju ključne kupce i kreiraju prijedlog vrijednosti za njih i na kraju da nauče kako testiraju svoju ideju na tržištu. Ideja STARTER programa je da učesnicima omogući i da upoznaju sebi slične buduće preduzetnike, razmjene znanja i iskustva, grade svoju poslovnu mrežu i ostvare kontakte koji u budućnosti mogu rezultirati saradnjom.

Generalni sponzor šestog po redu STARTER programa je kompanija PROINTER ITSS.

„Zadovoljstvo je podržati projekte koji promovišu kreativnost i podstiču mlade ljude da pokažu svoj talenat. Zato smo sigurni da će i novi Starter program izroditi prave biznis ideje koje su neophodne za dalji napredak društva,“, izjavio je Bojan Vujić, direktor kompanije PROINTER ITSS.

Pored kompanije PROINTER ITSS realizaciju STARTER programa podržavaju Virtuo, Qlab coworking i Red Bull.

Više o samom STARTER programu, kao i formu za prijavu, možete pronaći na sajtu www.starter.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije