Tržište

Cafe Brazil je "Must have"

Cafe Brazil je "Must have"
Foto: N.N. | Cafe Brazil je „Must have“

Na svečanoj promociji koja je održana 9. oktobra u hotelu Holiday u Sarajevu , proglašeno je 100 najboljih brendova koje svaka vodeća trgovina u BiH mora imati. U konkurenciji od 400 brendova koje je predložila Istraživačka agencija Nielsen iz Sarajeva, trgovci su glasali putem online upitnika i odabrali najbolje iz ponude.

Upravo je ovo “Must Have” priznanje pripalo i  CAFÉ BRAZIL  kao jednom od vodećih domaćih proizvođača kave u BiH a , u kojem su trgovci i potrošači prepoznali kvalitetu te zasluženo CAFÉ BRAZIL postavli na tron sa najuspješnijima u poslovanju.

Kompanija Eurovip je izgradila ime CAFÉ BRAZIL koje traje već 28 godina ,koje se temelji na izvrsnoj kvaliteti , originalnoj domaćoj recepturi, korištenju najsuvremenije tehnologije koja omogućuje punoću okusa i  savršenu aromu  njihovih proizvoda. Članica su Udruženja kupujmo i koristimo domaće , pa ih ta zvjezdica “Kvalitetan proizvod-proizvedeno u BiH”  ubraja među dva vodeća prerađivača kave u BiH.

Ukoliko niste probali njihove proizvode svakako vam preporučujemo da požurite do najbliže trgovine i uvjerite se u njihovu kvalitetu.

Pratite i njihove profile na društvenim mrežama na kojima možete pročitati interesantne tekstove vezane za najdraži napitak kao i osvojiti Cafe Brazil proizvode kojima nagrađuju svoje vjerne pratioce!

Više o CAFÉ BRAZIL možete naći na zvaničnim stranicama Facebook i Instagram.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije