Tržište

Aplikacije zbog kojih nećete gubiti vrijeme na šalterima, a uštedjećete

Aplikacije zbog kojih nećete gubiti vrijeme na šalterima, a uštedjećete
Foto: Ustupljena fotografija | Čekanje u redovima na šalterima je stvar izbora

Otišli ste na zasluženi odmor i zaboravili da izmirite račune od prošlog mjeseca, a rok za plaćanje je sutra ili se jednostavno nalazite u redu za plaćanje na kasi u prodavnici i upravo ste se sjetili da ste novčanik sa gotovinom i platnom karticom zaboravili kod kuće? Do prije nekoliko godina ovakve situacije su vam vrlo vjerovatno mogle pokvariti raspoloženje i izazvati neprijatnu situaciju, ali danas možete odahnuti.

Da biste obavili osnovne bankarske poslove, u banci više ne morate čekati u redu, ali zato dok možda čekate u redu na nekom drugom mjestu, spremate obrok za svoju porodicu ili jednostavno sjedite na kafi u nekoj osunčanoj bašti, platite vaš račun u svega nekoliko minuta mobilnom aplikacijom, a plaćanja na prodajnim mjestima obavite digitalnom verzijom platne kartice koju takođe „nosite“ u telefonu.

U cilju unapređenja iskustva svojih klijenata, te u želji da komunikaciju i poslovanje sa Bankom učini jednostavnijim, UniCredit Bank Banja Luka iz ponude proizvoda i usluga izdvaja aplikaciju mobilnog bankarstva za fizička lica m-bank i za pravna lica m-bank BIZ.

Digitalno poslovanje može biti posmatrano kao rizično i komplikovano, stoga je UniCredit Bank Banja Luka kreirala aplikacije koje na prvom mjestu klijentima garantuju sigurnost, a zatim jednostavnost i praktičnost. Tome najbolje svjedoči plaketa Zlatni BAM, koju dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin „Banke&Biznis“, a koju već četvrtu godinu zaredom osvaja upravo UniCredit banka za najbolju aplikaciju mobilnog bankarstva UniCredit m-bank.

Koristeći ovu uslugu imate priliku da budete svoj lični bankar sa bilo kojeg mjesta u zemlji ili inostranstvu koje nudi bezbjednu internet konekciju, budući da pogodnosti koje ostvarujete idu korak dalje od plaćanja režija i dospjelih obaveza.

U svakom trenutku možete da provjerite trenutno stanje i promet svih vaših računa, kao i stanje kredita, dospjelih i nedospjelih rata, kamata, troškova i dnevnih sigurnosnih limita po karticama, koje takođe možete izmijeniti bez odlaska u Banku.

Imate priliku da upravljate vlastitim budžetom i vršite kategorizaciju i kontrolu troškova i to potpuno sigurno, budući da Banka posvećuje posebnu pažnju bezbjednosti digitalnih servisa, kako bi spriječila eventualne zloupotrebe, što znači da je i vaša aplikacija, kao i kompletno poslovanje putem iste, višestruko zaštićeno. S tim u vezi, ukoliko se desi da u trenutku nepažnje izgubite vašu karticu ili vam je ukradu, imate priliku da brzo odreagujete i istu blokirate putem m-bank aplikacije, kako biste spriječili dalju štetu.

M-bank i m-bank BIZ aplikacije vam takođe pomažu da budete informisani i među prvima upoznati sa svim proizvodima i uslugama Banke, kao i aktuelnim akcijskim ponudama. Dodatno, možete zaboraviti na papiriće koji vam služe kao podsjetnici za PIN kodove, budući da aplikacija pruža pregled i tih informacija za sve vaše kreditne i debitne kartice na jednom mjestu. Konverzija sredstava za fizička lica i slanje naloga inostranog platnog prometa za pravna lica su samo još jedna stavka u nizu mnogih benefita koje vam pruža digitalno bankarstvo UniCredit banke Banja Luka.

Ukoliko ste korisnik UniCredit kreditne kartice, robe i usluge ne morate da plaćate odjednom, već na rate, direktno na prodajnom mjestu odmah, ili naknadno - putem aplikacije m-bank, iznos potrošnje podijelite na željeni broj rata i utrošeni iznos otplaćujte dinamikom koja vama najviše odgovara.

Aplikacije mobilnog bankarstva dostupne su svim klijentima koji koriste Android i Apple uređaje putem Google Play-a ili Apple Store-a, ali i korisnicima Huawei uređaja na platformi AppGalery. Sve što je potrebno je da posjetite najbližu filijalu Banke i počnete sa digitalnim bankarenjem. Za aplikaciju mobilnog bankarstva za fizička lica možete aplicirati i odmah klikom na link, ukoliko ste klijent UniCredit banke Banja Luka.

UniCredit banka nastoji da klijentima pruži dodatne benefite, s toga je kreirala posebnu ponudu za korištenje usluge m-bank BIZ – mobilnog bankarstva za pravna lica, bez mjesečne naknade, samo do 30.06.2024. godine.

Kako biste bili sigurni da si u potpunosti olakšavate svoje svakodnevne obaveze i pritom štedite i vrijeme i novac, pozivamo vas da provjerite koje to još pogodnosti nudi korištenje aplikacije m-bank, odnosno aplikacije m-bank BIZ, kao i ostali proizvodi i usluge UniCredit banke Banja Luka. Dodatno se možete informisati putem web stranice, posjetom najbližoj filijali Banke ili besplatnim pozivom Kontakt centra putem telefona 080 051 051.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije