Tržište

Darko Savić zaštitno lice "Hifa Petrola"

Darko Savić zaštitno lice "Hifa Petrola"
Foto: N.N. | Darko Savić zaštitno lice "Hifa Petrola"

​BANJALUKA - Darko Savić, jedan od najuspješnijih kajakaša na svijetu, potpisao je danas u Banjaluci ugovor i postao zaštitno lice naftne kompanije "Hifa Petrol", koja je prisutna na bh. tržištu već 14 godina.

Kompanija "Hifa Petrol" prije četiri godine pokrenula je kampanju "Najbolji sa najboljim" sa ciljem zadržavanja talenata te promocije i podrške mladim i perspektivnim ljudima u BiH, a do sada zaštitna lica ove kompanije su uspješni sportisti, među kojima su i Amel Tuka, Damir Džumhur, a od danas i mladi Banjalučanin Darko Savić.

Savić, koji se već 12 godina bavi kajakaštvom, iza sebe ima brojne sportske nagrade i 2018. godine proglašen je za najboljeg sportistu RS, a nominovan je za ovu nagradu i ove godine.

"Velika mi je čast što sam sada u društvu trenutno najboljih sportista u BiH", rekao je Savić.

Dodao je da će uz pomoć "Hifa Petrola" u budućnosti biti sve bolji u ovom zahtjevnom sportu.

Nikola Savanović, Savićev trener, kazao je da će "Hifa Petrol" sigurno doprinijeti Savićevom uspjehu, jer kajakaštvo kao sport zahtijeva velike izdatke.

Amela Guberinić, marketing menadžer "Hifa Petrola", kazala je da je ova kompanija društveno odgovorna te da za zaštitna lica bira mlade i uspješne ljude koji su najbolji ambasadori jedne zemlje.

"Svojom kampanjom želimo skrenuti pažnju javnosti na važnost sporta, kao i na davanje moralne i finansijske podrške sportistima", rekla je Guberinićeva.

"Hifa Petrol" planira otvaranje svoje prve pumpe u Banjaluci sredinom decembra u naselju Lazarevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije