Tržište

"Didaco" ispunjava želje kupaca

"Didaco" ispunjava želje kupaca
Foto: Ilustracija | "Didaco" ispunjava želje kupaca

BANJALUKA - "Didaco Shop" sa bogatom ponudom i novim asortimanom otvoren je na lokaciji preko puta banjalučke Gimnazije, gdje je bio i ranije.

Emir Omić, direktor kompanije "Didaco Commerce", izrazio je zadovoljstvo povodom otvaranja još jedne poslovnice u gradu, u kojem je sve i počelo.

"Tu smo bili i ranije, pa su građani izrazili želju da se vratimo na ovu lokaciju. Rekao bih da je ovo novi stari 'Didaco', s novom ponudom i asortimanom. Idemo dalje s našim inovacijama", rekao je Omić.

Dodao je da će i dalje otvarati šopove, te da u Banjaluci trenutno imaju pet maloprodajnih objekata i diskont u Trnu.

Tijana Bjeljac, PR "Didaco Shopa", rekla je da ispunjavaju želje svojih kupaca, jer su dobili dosta upita o potrebi  da "Didaco" bude na ovoj lokaciji.

"Naše ljubazno osoblje će vam pomoći da pronađete idealan proizvod za sebe ili za nekog dragog. Osim kozmetike, u ponudi imamo i odjeljak poklon-šopa, kao i jako dobar izbor penti čarapa i donjeg veša", rekla je Bjeljčeva.

Istakla je da su povodom otvaranja za svoje kupce pripremili 10 odsto popusta čak pet dana na kompletan asortiman. Novi stari "Didaco Shop" otvoren je u Zmaj Jovinoj ulici 14, preko puta banjalučke Gimnazije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije