Tržište

Didaco shop otvoren u banjalučkom naselju Lauš

Didaco shop otvoren u banjalučkom naselju Lauš
Foto: Vladimir Stojaković | Didaco shop otvoren u banjalučkom naselju Lauš

BANJALUKA – Novi Didaco shop otvoren je danas u Banjaluci i to u naselju Lauš, u Karađorđevoj ulici broj 198.

Prema riječima Aleksandre Kalabe, direktora Didaco shopa, ovo je peta poslovnica Didaca u Banjaluci i prva prodavnica ove kompanije na Laušu.

"Otvaranjem ove prodavnice nastojimo ostvariti sva očekivanja kupaca i doći na korak bliže u još jedno banjalučko naselje gdje nas do sada nije bilo", rekla je Kalaba.

Dodala je da je ponuda i u ovoj prodavnici, kao i u svim drugim Didaco poslovnicama, izuzezno bogata.

"Za sve kupce u novoj poslovnici na Laušu ove sedmice smo obezbijedili 20 odsto popusta na kompletan asortiman. A kada je riječ o asortimanu tu možete pronaći kao i u svim drugim poslovnicama, kozmetiku, kozmetičke preparate za žene, muškarce i djecu, kao i bogatu ponudu parfema, dekorativne kozmetike, veša i čarapa. Svega onoga što su kupci prepoznali i po čemu smo poznati", kazala je Kalaba.

Naglasila je da je ova kompanija prije mjesec dana otvorila i web shop, te da su time upotpunili svoju ponudu.

"U periodu korone koji je iza nas uspjeli smo da ponudimo svojim kupcima online kupovinu. Na didacoshop.com možete da nas potražite, gdje smo za sada lansirali 5.000 artikala, a svakodnevno se i dalje radi na web shopu i on se i dalje puni", rekla je Kalaba.

Navela je da su nastojali izbjeći sve poteškoće sa kojima se kupci susreću tokom online kupovine.

"Na našoj stranici nema potrebe da se registrujete, registracija je omogućena, ali nije obavezna. Plaćane se ne vrši unaprijed posredstvom kartica, već se vrši prilikom preuzimanja robe i uvažavaju se sve reklamacije. Dostava je besplatna za sve narudžbe preko 50 KM", objasnila je Kalaba.

Dodala je da je interesovanje za online kupovinu veliko, te da proizvode naručuju i građani koji u svojoj blizini ima poslovnice ove kompanije.

Istakla je da nakon perioda epidemije virusa korona otvaranje nove prodavnice je veliki iskorak, te da je ova kompanija svoj rad nastavila dalje.

"U planu je i preseljenje Didaco shopa u Tuzli na bolju lokaciju u samom centru grada, na bulevaru", navela je Kalaba.

Emir Omić, vlasnik Didaco shopa, pozdravio je sve prisutne i zahvalio im na dolasku u novu poslovnicu kompanije.

"Didaco shop je danas pripremio 15 porodičnih paketa sa osnovnim kozmetičkim, higjenskim potrepštinama koje će danas biti donirane Sigurnoj kući u Banjaluci", rekao je Omić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije