Tržište

Etihad Airways dolazi u Banjaluku za dva dana

Etihad Airways dolazi u Banjaluku za dva dana
Etihad Airways dolazi u Banjaluku za dva dana

Još dva dana su preostala da se zainteresovani kandidati iz Banjaluke prijave na konkurs za kabinsko osoblje kompanije Etihad Airways.

Ambiciozni i talentovani profesionalci željni internacionalne karijere u okviru jednog od vodećih svjetskih avio prevoznika, Etihad Airways, pozivaju se da se preko interneta, on-line, prijave na konkurs. Izabrani kandidati biće potom pozvani da dođu na razgovor u Banjaluku 11. januara 2014. godine.

Etihad Airways, nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), traži ljude sa iskustvom i sposobnostima u oblasti ugostiteljstva da se priključe timu kabinskog osoblja vodeće aviokompanije na svijetu.

Kabinsko osoblje kompanije Etihad Airways je stacionirano u Abu Dabiju, u UAE i zapošljava široki spektar profila, uključujući glavne kuvare za Dijamantsku prvu klasu, menadžere za hranu i piće za Bisernu biznis klasu, i stjuarte odnosno stjuardese za klase premijum i ekonomsku.

Obri Tid (Aubrey Tiedt), potpredsednik sektora za goste kaže: “Etihad Airways traži motivisane pojedince koji su željni da počnu novu i uzbudljivu karijeru u aviokompaniji svjetske klase.

“Kandidati će biti osposobljeni za sve aspekte bezbjednosti u kabini, pripremu i pružanje usluge. Oni će razviti nove vještine i raditi sa vodećim timom profesionalaca u ovoj privrednoj grani, istovremeno stičući nove prijatelje i upoznajući svijet.”

Etihad-Airways-Staff

Gospođa Tid kaže da je odnos kompanija Etihad Airways i Air Serbia otvorio mogućnosti za zapošljavanje na novim tržištima, uključujući i Republiku Srpsku.

“Etihad Airways je već uspješno angažovao izvanredne ljude za svoje kabinsko osoblje iz Srbije, a sada smo u potrazi za budućim zvijezdama i ovdje u Banjaluci,” kaže ona.

Osobama zainteresovanim za posao u kompaniji Etihad Airways savjetuje se da prijavu podnesu on-lajn na adresi www.careers.etihadairways.com.

Izabrani kandidati će biti pozvani da dođu na razgovor koji će se održati 11. januara 2014.

Potrebno je da kandidati za ova mjesta u kompaniji Etihad Airways imaju preko 21 godine, tečno govore engleski jezik, a poznavanje i drugih jezika predstavlja dodatnu prednost.

Gospođa Tiedt je rekla da će u naredni krug proći samo kandidati sa odgovarajućim poznavanjem jezika, koji svojim prezentovanjem ostavljaju dobar utisak i čije su interpersonalne vještine na izrazito visokom nivou.

Novi kadrovi za kabinsko osoblje će proći sedmonedjeljni program obuke, koji se obavlja u savremenom centru za obuku kompanije Etihad Airways, Service Training Academy u Abu Dabiju. Smješteni su u Abu Dabiju i uživaju veliki broj povlastica za putovanja i smještaj.

Etihad Airways je osvojio prestižna zvanja: Vodećeg svjetskog avioprevioznika, Vodeće svjetske prve klase, i Vodećeg svjetskog kabinskog osoblja na svečanosti dodjele Svjetskih nagrada za putovanja koja je održana novembra mjeseca 2013. godine u Dohi, u Kataru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije