Tržište

Eurovip jedan od najvećih prerađivača kafe u BiH: Garancija kvaliteta

Eurovip jedan od najvećih prerađivača kafe u BiH: Garancija kvaliteta
Foto: Ilustracija | Eurovip jednan od najvećih prerađivača kafe u BiH: Garancija kvaliteta

Kompanija EUROVIP doo Čitluk osnovana je 1990. godine kao jedna od prvih privatnih poduzeća u Bosni i Hercegovini čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kafe.

U proteklih 27 godina, uprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kafe u Bosni i Hercegovini i izgradio ime koje se prepoznaje kao garant

kvalitetnog proizvoda i profesionalnog rada.Iako je EUROVIP čvrsto vezan za Hercegovinu, kompanija danas jednako uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine sa svojim poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Laktašima, Bihaću i  Zavidovićima.

Temelji priče o uspjehu počivaju na izvrsnom brandu ,,Café Brazil“,na njenom vrhunskom kvalitetu i izuzetnoj mješavini, nastaloj prema originalnoj domaćoj recepturi. Tokom godina razvoja EUROVIP je ostvarivao sve veće tržišno učešće, koje je rezultiralo da je u ovom trenutku Café Brazil jedan od lidera u segmentu kafe na domaćem tržištu.

Proizvodi Eurovipa nalaze se na policama svih većih trgovačkih lanaca koji egzistiraju na području Bosne i Hercegovine .

Prema udjelu na tržištu, trenutno su drugi prerađivač kafe u Bosni i Hercegovini.

Café Brazil je mješavina nekoliko osnovnih vrsta sirove kafe od kojih svaka vrsta svojim okusom daje ono ,,nešto“ što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Café Brazil. Stroga kontrola ulazne sirove kafe, potpuno kompjutorizirani proces prženja i mljevenja garantuje uvijek vrhunski kvalitet Café Brazil.

Od 20.11.2008. godine kompanija posjeduje ISO 9001:2008 i HACCP standarde što garantuje vrhunski kvalitet njihovih proizvoda. Takođe, u procesu proizvodnje koriste najsavremeniju tehnologiju.

Iz proizvodnog programa Eurovip izdvajamo:

- CAFÉ BRAZIL PRŽENA MLJEVENA , proizvedena od najkvalitetnijih sorti sirove kafe, vlastitom jedinstvenom recepturom udovoljava potrebama ljubitelja tradicionalne kafe. U prodaji se nalazi u pakovanjima od 100,200,380,500 i 1000 grama.

- CAFÉ BRAZIL SIROVA, očišćena upakovana najkvalitetnija sirova minas kafa koja se upotrebljava u našem proizvodnom procesu. Dostupna u pakovanju od 1000 grama.

- CAFÉ BRAZIL U ZRNU, pržena kafa u zrnu za potrošače koji vole kvalitetnu kavu samljeti u vlastitom ručnom mlinu.Dostupna u pakovanju od 500gr.

- CAFÉ BRAZIL ESPRESSO, za ljubitelje espresso kafe nude vrhunski okus i pristupačnu cijenu koje ih izdvajaju od ostalih proizvođača.

- BRAZIL CAPPUCCINO 10x12,5 g kutijica, zasigurno će oduševiti sve istinske ljubitelje cappuccina. U praktičnom pakiranju vrećice 12,50 grama i pakovanju kutijica 125 grama u kojoj se nalazi 10 pojedinačnih vrećica Brazil Cappuccino odlikuje se originalnom recepturom i aromom najboljih sorti kafe. Jednostavno i brzo se priprema s vodom ili mlijekom, prema vašem ukusu, za vrhunski užitak. Dostupan u okusima vanilije i čokolade kao i cappuccino classic.

- BRAZIL 3u1, udovoljava potrebama savremenog, brzog načina života. Svako pakiranje sadrži kafu, mlijeko i šećer u savršenom omjeru koji omogućava brzo pripremanje ukusnog napitka. Napitak je dostupan u dva pakovanja: vrećica od 18 grama ili veliko pakovanje u kutijici težine 180 grama koja sadrži 10 pojedinačnih vrećica.

- Brazil Cappuccino 250g – vrećica ( u 3 okusa – vanilija, čokolada i classic )

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije