Tržište

Filijala Mikrofina u novom ruhu

Filijala Mikrofina u novom ruhu
Foto: N.N. | Filijala Mikrofina u novom ruhu

Mikrofin se u Banjaluci preselio u modernizovani prostor prilagođen savremenoj tehnologiji rada, gdje će krediti biti odobravani po novoj ubrzanoj proceduri.

"Na temelju svog dvadesetogodišnjeg iskustva usavršili smo tehnologiju rada i omogućili klijentima da im kredit bude odobren u ekspresnom roku. Ovo praktično znači da u nekim slučajevima klijenti mogu dobiti novac čak i u roku od 20 minuta nakon što dođu u našu poslovnicu. Prostor smo osavremenili i prilagodili ga ovakvom načinu rada", izjavio je Boris Todić, Šef filijale Mikrofina u Banjaluci.

Pored ubrzane procedure odobravanja kredita, Mikrofin je uveo i podnošenje zahtjeva za kredit putem interneta, gdje klijenti imaju mogućnost da sami završe svoju kreditnu analizu i automatski dobiju odobrenje kredita, ukoliko za isti ispunjavaju sve uslove.

"Imamo klijente kojima se sviđa ideja da zahtjev za kredit podnesu od kuće, bez dolaska u poslovnicu, ali nisu vični novim tehnologijama i zbunjuju ih online obrasci. Za njih smo opremili internet kutak, gdje im je naše osoblje pri ruci da pojasni neku stavku ili prođe s njima korak po korak kroz cijeli zahtjev", rekla je Mila Umićević, savjetnica za klijente.   

Od svog osnivanja Mikrofin drži čvrstu lidersku poziciju na BH tržištu. U tom periodu više od 2 milijarde maraka plasirano je kroz kredite u preduzetničku i poljoprivrednu djelatnost, te za potrebe stanovništva. Mikrofin je dio finansijske grupacije koja danas zapošljava blizu 600 radnika i opslužuje više od 70.000 klijenata. Ovo vodeće mikrokreditno društvo posluje kroz mrežu od preko 70 poslovnica širom zemlje. Banjalučka filijala sada posluje na novoj lokaciji u centru grada, u Ulici Vase Pelagića 22.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije