Tržište

"Gatarić" stigao i u Istočno Sarajevo

"Gatarić" stigao i u Istočno Sarajevo
Foto: Nedžad Uglješa | "Gatarić" stigao i u Istočno Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO - Kompanija "Gatarić" otvorila je veleprodajni objekat u Istočnom Sarajevu, u Ulici Ive Andrića.

Ova derventska kompanija već dugi niz godina je lider na bh. tržištu kada su  u pitanju školski pribor, pribor za kancelariju, putovanja, ali i zabave. Ponuda je raznolika, od čestitki i razglednica, torbi i ruksaka za školarce, predškolarce i studente, ali i one koji se bave sportom ili putuju.

Od danas građani sarajevsko-romanijske regije, ali i Kantona Sarajevo mogu kupovati i po diskontnim cijenama u Istočnom Sarajevu, a pravni subjekti po  cijenama predviđenim za njih sa dostavom na adresu. U petak je na otvaranju prezentiran i brend Spirit kompanije "Gatarić" koji nudi odličnu ponudu za školarce i studente.

Nenad Ratkovac, direktor prodaje kompanije "Gatarić", ističe da njihov brend Spirit svake godine iznjedri novu kolekciju i nove artikle za školarce, za one što se bave biznisom, ali i stvari koje su potrebne za slobodno vrijeme.

"To je jedna grupa artikala koji su namijenjeni za školu i slobodno vrijeme. To je brend Spirit koji u svom asortimanu ima ruksake, torbe, ruksake za posao, ruksake za slobodno vrijeme, pernice pune ili prazne, razne vrste olovaka, sveske, jednom riječu sve za školarce i studente. Sve što se može koristiti u toku školovanja, mi imamo i imamo naš brend", kazao je Ratkovac. Ističe da su u Sarajevu kao firma i brend zastupljeni već dugi niz godina, a kao veleprodaja su zastupljeni tek od prije dva mjeseca, te da je sad zvanično otvaranje iako je objekat radio.

"Bilo je otvoreno, ali nedovoljno spremno da sve pozovemo i da im kažemo da to zvanično radi. Sad je zvanično", naglasio je Ratkovac. Pozvao je kupce da dođu na lice mjesta da se uvjere i provjere da ovdje i u veleprodajnom diskontu "Gatarić" ima sve što je potrebno za školu, kancelariju i mnogo više.

"Imamo sve što je potrebno i za parti i za poklone. Dobro bi bilo kad bi navratili i uvjerili se u ponudu, te vidjeli kako to izgleda, kakve su cijene i šta im sve nudimo", kazao je Ratkovac. Istakao je da je njihova posebnost što svoje artikle iz Dervente voze na bilo koje mjesto u BiH, odnosno gdje god su traženi i gdje su bili potrebni, te da svoje brendove nude i u marketima, poput "Mercatora".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije