Tržište

Horizont: Počinje gradnja stanova na jednoj od najljepših lokacija

Horizont: Počinje gradnja stanova na jednoj od najljepših lokacija
Foto: N.N. | Horizont: Počinje gradnja stanova na jednoj od najljepših lokacija

Uspješna građevinska kompanija iz Banjaluke, "Horizont nekretnine", koja važi za jednog od lidera u građevinskom sektoru, nastavlja da gradi dugogodišnje povjerenje klijenata, najavom novog projekta.

U Ulici Jug Bogdana, jednoj od najljepših gradskih lokacija u Banjaluci, uskoro počinje gradnja stambeno-poslovnog kompleksa Jabuka. Ovaj moderan kompleks raspolagaće sa 432 m2 parking prostora, većim poslovnim prostorom u prizemlju i sa preko 33 stambena prostora, na četiri etaže, površine od 35 do 71 m2.

Neposredna blizina škola, vrtića, univerziteta, trgovačkih marketa i doma zdravlja čine ovu lokaciju idealnom za porodičan život. Takođe, tu je i odlična saobraćajna, biciklistička i pješačka infrastruktura dobro povezana s ostalim dijelovima grada. Tako da se vaš novi dom nalazi nedaleko od centra, ali u isto vrijeme dovoljno izolovan od gradske buke i gužve.

U neposrednoj blizini su i nova šetališta, teretane na otvorenom i trim staze uz obalu Vrbasa. Tako da imate veliki izbor za relaksaciju nakon napornog dana i stresa koji vrijeme ubrzanog življenja sa sobom nosi.

Pored velikog broja prednosti, dodatnoj atraktivnosti ove lokacije doprinosi i velika potražnja stanova za iznajmljivanje od strane studenata, koji studiraju na obližnjim fakultetima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije