Tržište

Jubilarni 'Weekend Media Festival': Zabava i networking podignuti na viši nivo

Jubilarni 'Weekend Media Festival': Zabava i networking podignuti na viši nivo
Foto: Ilustracija | Jubilarni 'Weekend Media Festival': Zabava i networking podignuti na viši nivo

ROVINJ - Deseti "Weekend Media Festival" ove godine biće održan od 21. do 24. septembra u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju, pod pokroviteljstvom "Adris grupe".

Kako navode organizatori, "Weekend" nije rezervisan samo za predavanja i diskusije, već je i mjesto za zabave i networking, koji će ove godine biti podignuti na novi nivo.

"Pomno osmišljen muzički program oduvijek je bio jedan od najjačih aduta festivala, a ove godine će biti i iznenađenja prilagođenih velikom jubileju", rekla je Martina Pintarić, portparol direktorica festivala.

Dodaju da je za prvih deset godina "Weekend" ugostio gotovo 45.000 učesnika - 1.000 govornika, 35.000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca, 3.500 studenata i 5.000 akreditovanih novinara iz cijele regije.

"Biće govora o najvećem skandalu u svijetu fudbala, o čemu će govoriti Džonatan Kalvert, novinar britanskog 'The Sunday Timesa', a razgovaraće se i o transformaciji 'Googlea', kao i o slobodi medija, a premijerno će biti prikazan i kratki film Roberta Knjaza o 10 godina 'Weekend Media Festivala', iz kojeg se može saznati koliko smo alkohola do sada popili, koliko predavanja odslušali, kako je napuštena tvornica postala mjesto najboljih susreta, ko je kriv za najveći skandal 'Weekend Media Festivala', a koji se od njegovih osnivača fura na Bajagu", navela je Pintarićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije