Tržište

Kompanija "Bingo" otvorila hipermarket u Gornjem Vakufu/Uskoplju

Kompanija "Bingo" otvorila hipermarket u Gornjem Vakufu/Uskoplju
Foto: N.N. | Kompanija "Bingo" otvorila hipermarket u Gornjem Vakufu/Uskoplju

GORNJI VAKUF/USKOPLJE - Hipermarket kompanije "Bingo" svečano je otvoren na adresi Trnovača, u opštini Gornji Vakuf/Uskoplje, čime su tamošnji kupci dobili desetine hiljada artikala po niskim cijenama, a zaposleno je 70 radnika.

Presijecanjem vrpce, objekat koji se prostire na 5.000 kvadratnih metara otvorili su opštinski načelnik Sead Čaušević te Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije u "Bingu", i Tatjana Paunoski, rukovodilac marketinga u ovoj kompaniji.

Tatjana Paunoski je izjavila za "Nezavisne" da je u objektu gotovo 3.000 kvadratnih metara prodajnog prostora, a u ostatku su, uz ostalo, i restoran i igraonica za djecu. U objekat, potvrdila je, uskoro stižu i apoteka i kladionica.

"Kada je riječ o asortimanu, ovdje je prisutan standardni 'Bingov' asortiman za hipermarkete, što znači da imamo i mesnicu, a naglasak je i na odjelima sa svježim voćem i povrćem. Tu je, naravno, i sve što se tiče neprehrane - od tekstila do tehnike", istakla je ona.

Po njenim riječima, njihovom kolektivu se pridružilo 70 novih radnika i sada imaju više od 8.500 zaposlenih na nivou grupacije.

"Što se tiče podrške dobavljača, ovdje su danas roštiljada, točenje piva, degustacije, promocije, poklon paketi. Pripremili smo i posebne popuste za ovaj objekat, koji će trajati narednih sedam dana", navela je Paunoski.

Dodala je da su u ovom centru objedinili trgovinu, uređenu po najnovijim standardima, te ugostiteljstvo, odnosno restoran ugodnog ambijenta.

"Mi na formatima hipermarketa nikad nemamo ispod 30.000 artikala, pa tako je slučaj i s ovim", istakla je Paunoski.

Podsjetila je da je "Bingo" kralj dobrih cijena te da od tog slogana ne odustaju, zbog čega uspjehe bilježe već 26. godinu.

"Kod nas su jedinstvene cijene na nivou BiH, odnosno nemamo lokacijske cijene, što nas čini potpuno drugačijim od ostalih", naglašava Paunoski.

Opštinski načelnik Sead Čaušević izrazio je zadovoljstvo što su postali dio porodice kompanije "Bingo".

"Za svaku lokalnu zajednicu najznačajnije je upošljavanje radnika. Dijelim zadovoljstvo s ovih 70 radnika koji su uposleni ovdje i koji će na ovaj način obezbijediti egzistenciju sebi i svojim porodicama", naglasio je Čaušević za "Nezavisne".

Mještanka Melisa Halilović ističe da su stanovnici Gornjeg Vakufa/Uskoplja s nestrpljenjem dočekali otvaranje "Bingovog" hipermarketa.

"Konačno sada imamo objekat gdje možemo kupiti sve na jednom mjestu", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije