Tržište

Pratite nas na Google news

Konzum otvorio novu prodavnicu u centru Sarajeva

Konzum otvorio novu prodavnicu u centru Sarajeva
Foto: N.N. | Konzum otvorio novu prodavnicu u centru Sarajeva
PR

​SARAJEVO – Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u centralnom dijelu Sarajeva u ulici Kemal Begova 11 u neposrednoj blizini sarajevske Druge gimnazije.

Prodavnica je pozicionirana na atraktivnoj lokaciji u sklopu novoizgrađenog stambenog objekta i prostire se na više od 300m2.  Radi se o novom konceptu prodavnice manjeg formata sa asortimanom prilagođenim za obavljenje svakodnevne kupovine.

Ovo je prva u nizu od pet prodavnica koje će Konzum otvoriti u skorijem periodu, čime će biti proširena mreža koja trenutno broji više od 160 prodavnica u BiH. Otvorenje novih objekata je dio plana rekonstrukcije maloprodajne mreže što je inicirala nova Uprava Konzuma, a uporedo sa otvorenjima kontinuirano se radi na renoviranju i preuređenjima postojećih objekata. Sljedeća Konzum prodavnica će biti otvorena u Doboju već početkom maja.

"Intenzivno radimo na unapređenju maloprodajne mreže, obilazimo teren kako bismo odabrali najbolje lokacije za nove prodavnice, a uporedo radimo na preuređenju postojećih prodavnica kako bismo našim kupcima ponudili još bolji i ugodniji ambijent za kupovinu. Drago mi je da je današnje otvorenje prodavnice u Kemal Begovoj ulici izazvalo veliko interesovanje kupaca i da su njihove prve reakcije na kvalitet ponude, cijene i lokaciju prodavnice izuzetno pozitivne. Želimo da podijelimo radost sa našim kupcima,  te ćemo danas kupce obradovati vrijednim nagradama, a pripremili smo niz iznenađenja tokom cijelog dana.   Vjerujem da će se pozitivna atmosfera koju imamo danas zadržati i dalje, a mi ćemo kao i do sada učiniti sve da u ovoj, ali i svim drugim prodavnicama, ispunimo sva očekivanja naših kupaca", izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma BIH.

Konzum je za sve kupce nove prodavnice u Sarajevu priredio posebnu bogatu ponudu proizvoda po super cijenama, a na dan otvorenja podijeljeno je  više od 200 vrijednih nagrada na kolu sreće. Kupci su uživali u ukusnom doručku, a potom je uslijedilo voćno osvježenje, kokteli, torta i druge slasne poslastice tokom cijelog dana. Sa kupcima su se družile razigrane maskote Zdravoljubaca – banana Beti i Jagoda Lola, a priređena je i vesela zabava za mališane.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije