Tržište

Kort marketi i Metalac posuđe imaju posebnu ponudu

Kort marketi i Metalac posuđe imaju posebnu ponudu
Foto: N.N. | Kort marketi i Metalac posuđe imaju posebnu ponudu

BANJALUKA - Domaći trgovački lanac Fructa Trade – Kort marketi je u saradnji sa renomiranim proizvođačem posuđa Metalac pripremio posebnu akcijsku ponudu na liniju Metalac posuđa Akvarel, uz popust od 50%!

Neodoljivu liniju emajliranog posuđa Akvarel krasi unikatni dizajn i vhrunska kvaliteta, a namijenjena je za pripremu kvalitetne i zdrave hrane na brži način, u skladu sa potrebama savremenih domaćica/domaćina.

Ova posebna ponuda traje od 1.aprila do 15. jula u svim Kort marketima, na način da će kupci prilikom redovne kupovine dobijati naljepnice za sakupljanje i uz sakupljeni određeni broj naljepnica moći ostvariti popust od 50% za željeni proizvod. Na ovaj način naši kupci mogu da kupe izuzetno kvalitetno posuđe poznatog proizvođača Metalac po veoma povoljnim cijenama, da osvježe vlastitu kolekciju posuđa ili nekog obraduju sa lijepim poklonom.

U sklopu ove posebne ponude nalaze se šerpe različitih veličina sa poklopcem, prilagođene za razne namjene, tava sa poklopcem kreirana za pripremu raznih jela ili prženje, kao i višenamjenska posuda sa poklopcem za čuvanje ili nošenje hrane. Svi artikli su posebno dizajnirani u sklopu konkursa Metalac posuđa za mlade dizajnere i krasi ih veoma privlačan i moderan dizajn. Ove veoma kvalitetne i moderno dizajnirane proizvode kupci mogu isključivo da nabave u Kort marketima u toku trajanja akcije i na način da za svakih potrošenih 10 KM dobijaju jednu markicu, te kada skupe određeni broj markica za željeni artikl, ostvaruju popust od 50% prilikom kupovine uz skupljene markice.

Posebna ponuda za Metalac posuđe Akvarel počinje 1.4.2018. i trajaće do 15.7.2018. godine. Naljepnice se mogu skupljati do 30.6.2018, a kuponi sa sakupljenim markicama potrebnim za dobijanje popusta mogu se iskoristiti sve do 15.7.2018. godine u svim Kort marketima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije