Tržište

"Lidl" u Srbiji otvara 16 prodavnica, početak 11. oktobra

"Lidl" u Srbiji otvara 16 prodavnica, početak 11. oktobra
Foto: N.N. | "Lidl" u Srbiji otvara 16 prodavnica, početak 11. oktobra

NOVA PAZOVA - Kompanija "Lidl Srbija" počeće operativno poslovanje 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje.

Sve prodavnice počeće da rade istovremeno, u osam sati ujutru, navodi se u saopštenju "Lidla".

Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvjere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji.

Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima će uslijediti od novembra i nastaviti se u narednim mjesecima, s obzirom na to da "Lidl Srbija" najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

"Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni smo što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda s najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih 'Lidl' brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji. Ovom prilikom ih srdačno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj 'Lidl' i uvere se zašto je kupovina u 'Lidlu' jednostavna, bolja i povoljnija", rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u "Lidlu Srbija" Martina Petrović.

"Lidl" je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni "Lidl" brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača.

"Lidl" je, kako se ističe u saopštenju, više od maloprodavca hrane i posebno ga izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedjelje mijenjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

"Lidl" prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumijeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mjesta, više prirodnog svjetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu s ciljevima "Lidla"  pružiti svojim potrošačima ljepše iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mjesto za rad zaposlenih i biti odgovoran prema životnoj sredini. U proces izgradnje prodavnica kompanija "Lidl Srbija" aktivno je uključila domaću građevinsku industriju angažovanjem 200 podizvođača  projektantskih, nadzornih i izvođačkih firmi.

Prve potrošače u "Lidl" prodavnicama dočekaće više od 1.000 prodavaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije