Tržište

Mikrofin 20 godina lider na BiH tržištu

Mikrofin 20 godina lider na BiH tržištu
Foto: Ilustracija | Mikrofin 20 godina lider na BiH tržištu

Povodom 20 godina uspješnog poslovanja kompanija Mikrofin je poklonila građanima predstavu "Celo telo tu me boli" u izvođenju Gradskog pozorišta "Jazavac" iz Banjaluke. Predstava je održana 14. juna u Domu kulture Istočno Novo Sarajevo s početkom u 20 časova.

 "U sklopu obilježavanja našeg 20. rođendana sponzorisali smo gostovanje Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke i organizovali prijem za svoje dugogodiše klijente. Ove godine namjeravamo pokloniti nešto svim onim gradovima u kojima smo najduže prisutni kroz brojne donacije, predstave i koncerte", izjavio je Adnan Hajdarević, šef filijale Mikrofina u Sarajevu. 

Gradsko pozorište "Jazavac" je banjalučko pozorište prepoznatljivog identiteta, a predstava "Celo telo tu me boli" u režiji Nikole Pejakovića je jedna od njihovih najpopularnijih predstava. Predstava se na komičan način bavi našim društvom i prikazuje sudar dva svijeta u apsurdnoj svakodnevici koja nameće i potencira iskrivljene vrijednosti.

"Sa velikom radošću nastavljamo saradnju sa kompanijom Mikrofin koja je bila uz Gradsko pozorište 'Jazavac' u trenucima kad je opstanak našeg pozorišta bio u pitanju. Uz njihovu pomoć smo preživjeli i nastavili s radom. Predstavu "Celo telo tu me boli" igramo 76. put i i veliko nam je zadovoljstvo igrati pred sarajevskom publikom, kao i to što ćemo obradovati publiku u još nekoliko gradova u BiH“ izjavio je glumac Ljubiša Savanović.

Mikrofin je lider na BiH tržištu mikrofinansija. Ova društveno-odgovorna kompanija prepoznatljiva je i kao zanačajan pokrovitelj kulturnog života u svim gradovima u kojima posluje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije