Tržište

Mikrofin širi mrežu: Otvorene nove poslovnice na Starčevici i Laušu

Mikrofin širi mrežu: Otvorene nove poslovnice na Starčevici i Laušu
Foto: N.N. | Mikrofin širi mrežu: Otvorene nove poslovnice na Starčevici i Laušu

Mikrokreditno društvo Mikrofin, lider u oblasti mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini, pojačalo je svoju mrežu sa dvije nove poslovnice u Banjoj Luci. Nova kancelarija na Starčevici, popularnom naselju koje je postalo vitalan dio grada, počela je s radom 1. juna.

Dodatno, 5. juna, otvorena je i poslovnica na Laušu, naselju poznatom po svojoj dinamičkoj zajednici i blizini centra grada. Tako je Mikrofin, uz poslovnicu koja je otvorena u aprilu u Trnu, dodatno približio svoje usluge građanima Banje Luke.

Marina Lipovčić, šefica Filijale Banja Luka, izrazila je zadovoljstvo ovim novim ekspanzijama: "Otvaranje novih poslovnica na Starčevici i Laušu je odličan korak naprijed za Mikrofin. Sa sadašnjom mrežom od 99 poslovnica širom Bosne i Hercegovine, uspješno ispunjavamo naš cilj da budemo bliže našim klijentima, pružajući im pristup našim uslugama gdje god se nalazili."

Kroz dvije i po decenije postojanja, Mikrofin se fokusirao na podršku razvoja preduzetnika i poljoprivrednika, pružajući im potrebna finansijska sredstva i savjete. Ove nove poslovnice su još jedan korak u tom pravcu, pružajući klijentima još više mogućnosti i olakšavajući im pristup mikrokreditima.

Poslovnice Mikrofina na Starčevici i Laušu su otvorene za klijente svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 časova na adresama Majke Jugovića 38a i Karađorđeva 136a. Za sve dodatne informacije, klijenti se mogu obratiti na kontakt  telefone Starčevica 051/493-747 i Lauš 051/498-930.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije