Tržište

NLB predstavila rezultate poslovanja

NLB predstavila rezultate poslovanja
Foto: Jelena Đurđević | NLB predstavila rezultate poslovanja

BANJALUKA - Čelni ljudi NLB grupacije predstavili su svojim komitentima rezultate poslovanja kao i ambicije u vezi sa novom strategijom koja daje veliki prostor za investicije na ovom tržištu.

"Želimo da im prenesemo uvjerenje da je to dugoročna ambicija naše grupe. Takođe uspješno smo poslovali zahvaljujući našim komitentima. Želimo da čujemo njihove planove kako bi ih mogli uskladiti sa svojima", kazao je Radovan Bajić, predajednik uprave NLB Banjaluka.

Blaž Brodnjak, predsjednik uprave NLB banke iz Slovenije je rekao da banka želi poslovati drugačije od ostalih.

"Želimo da dođemo u dvorište klijenata, razumjeti na koji način posluju, uvidjeti izazove sa kojima se suočavaju. Brinemo se da kvalitet života napreduje. Ulagaćemo u projekte, ali i brinuti se o društvenoj odgovornosti da svi zajedno poboljšamo kvalitet života kako mladi ne bi odlazili", kazao je Brodnjak.

Borko Đurić, predsjednik Privredne komore Republike Srpske kazao je kako je skup za komitente veoma važan.

"Očekijemo da čujemo njihove planove vezano za podršku privredi i da se napravi iskorak u odnosu na postojeće stanje. Želimo da čujemo i nešto u vezi sve češće najavljivane krize i ulogu banaka a samim tim i sudbinu privrednika vezano za to. Ovo je dobra prilka da se razmjenu mišljenja i sagleda situacija iz ugla različitih aktera", rekao je on.

Inače na skupu se prisutnima obratila i Zora Vidović, ministar finansija RS koja je dala presjek stanja u finansijskom o bankarskom sektoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije