Tržište

NLB stambeni i gotovinski krediti bez naknada

NLB stambeni i gotovinski krediti bez naknada
Foto: N.N. | NLB stambeni i gotovinski krediti bez naknada

Kada stvarate porodične priče i otvarate nova životna poglavlja, važno je da uz sebe imate potrebnu podršku. Kao brižan finansijski mentor, NLB Banka a.d. Banja Luka nastoji biti partner svojim klijentima i pomoći im u donošenju odluka.

Uz najbolju ponudu NLB gotovinskih i stambenih kredita i kredita za refinansiranje, bez troškova obrade, doživite brojne porodične avanture i pišite nove stranice.

Svaki novi korak kojim oblikujete svoju budućnost, bilo da se radi o kupovini stana, novog namještaja ili automobila, donosi sa sobom neizvjesnosti i uzbuđenje. Svjesni da od današnje odluke uveliko zavisi kako će izgledati vaše sutra, pripremili smo posebnu ponudu kredita za stvari koje su vam važne.

Novi stan nije samo dom, već i igralište za porodične avanture. NLB Banka Banja Luka u ovim važnim trenucima želi biti partner svojim klijentima i olakšati im donošenje odluka za naredne korake.

NLB Krediti za vama važne stvari nude posebne pogodnosti korisnicima elektronskog i/ili mobilnog bankarstva koji imaju izvršene najmanje tri transakcije u zadnjih mjesec dana. Ove olakšice se odnose na stambene kredite sa hipotekom/zabilježbom na nekretninu i dugoročne gotovinske kredite bez naknade za obradu zahtjeva do 30 juna 2021. godine.

Uslov je i odobrenje kreditne kartice ili kredita po transakcionom računu bez naknade za prvu godinu korištenja. U slučaju refinansiranja kredita u NLB Banci, naknada se neće obračunati ako je za otplatu preostalo maksimalno šest anuiteta postojećeg kredita. Za refinansiranje kredita u drugim finansijskim institucijama nema ograničenja.

Doživite brojne porodične avanture i pišite nove stranice uz kredite za stvari koje su vama važne. NLB Banka ostaje posvećena tome da svojim klijentima osigura sigurnu finansijsku budućnost za sve što dolazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije