Tržište

NOVO U BIH: Intersport predstavlja zimsku virtualnu trgovinu

NOVO U BIH: Intersport predstavlja zimsku virtualnu trgovinu
Foto: Ustupljena fotografija | NOVO U BIH: Intersport predstavlja zimsku virtualnu trgovinu

Virtualna šetnja kroz trgovinu Intersport Imperijal pruža najsavremeniju dimenziju kupovanja iz udobnosti vlastitog doma. 3D prikaz od 360 ° omogućava obilazak trgovine, pregled i kupovinu svakog proizvoda pojedinačno – baš kao da se fizički nalazite u trgovini.

Prilikom online kupovine, kupcima ponekad nedostaje osjećaj obilaska i pregledavanja fizičke trgovine. Virtualna trgovina rješava ove izazove, kombinirajući iskustvo kupovine u fizičkom prostoru sa praktičnošću online kupovine. Virtualnom šetnjom kroz prodajni prostor, možete pronaći željeni proizvod i zaključiti kupovinu u online prodavnici odabirom željenog načina plaćanja i dostave. 

"Virtualna trgovina nudi novi, uzbudljiv način kupovine koji će se posebno svidjeti onima kojima tokom online kupovine nedostaje 'trodimenzionalnost' fizičkog prodajnog prostora. U junu 2022. predstavili smo ljetnu virtualnu trgovinu, a vjerujemo da će i zimsko izdanje biti još zanimljivije ljubiteljima zime i zimskih sportova. Ponosni smo na svoje učešće u digitalnoj transformaciji tržišta u BiH", saopštili su iz Intersporta BH. 

Zimska virtualna trgovina trenutno broji više od hiljadu artikala i vjerovatno je prvi primjer takve interaktivne  trgovine u BiH. 

Ovom inovacijom, Intersport nastavlja razvoj višekanalnog okruženja prodaje i kupovine koje u prvi plan stavlja udobnost kupovine i približava iskustva kupovine u oba svijeta, online i fizičkom.

Posjetite virtualnu trgovinu OVDJE.

ISKORISTITE POPUST

Razgledajte, pronađite traženi artikal, ubacite u korpu i uputite se na kasu!  Od 8. decembra očekuje vas i 20% popusta za račune preko 100 KM (na artikle po redovnim cijenama)! 

Online kupovina nikad nije bila lakša i zanimljivija!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije