Tržište

Pratite nas na Google news

Nagradna igra ProCredit Bank i Mastercard aktivna od polovine septembra

Nagradna igra ProCredit Bank i Mastercard aktivna od polovine septembra
Foto: N.N. | Nagradna igra ProCredit Bank i Mastercard aktivna od polovine septembra
N.N.

ProCredit Bank BiH i kompanija Mastercard su polovinom ovog mjeseca inicirale veliku nagradnu igru za korisnike ProCredit Mastercard kartica® u Bosni i Hercegovini. Nagradna igra će trajati od 14.septembra. pa sve do 31.decembra 2020., a u njoj mogu učestvovati i postojeći korisnici/e kartica i oni koji će u ovom periodu to tek postati.

Mehanizam i pravila nagradne igre su jednostavni i u skladu s preporukama. Naime, korištenje kartice za minimalno 20 beskontaktnih ili bilo kojih drugih negotovinskih vrsta kartičnih plaćanja u jednom mjesecu je kvalifikacijski prag za ulazak u odabir za jednu od nagrada. Iznos kartičnog plaćanja može biti bilo koji, od najmanjeg do najvećeg.

Nagradni fond je bogat i zanimljiv - električni romobili UrbanRide 61+, mobilni uređaji Samsung Galaxy A21S i bicikli Capriolo Diavolo 600 26"/18HT. Dobitnici se izvlače svakog mjeseca, počevši sa prvom dodjelom nagrada u oktobru u prostorijama ProCredit Bank, a završno sa izvlačenjem 31.12.

"Zapravo smo ovom nagradnom igrom spojili sigurno i ugodno", saopštili su iz ProCredit Bank. "Kartično plaćanje je i epidemiološki najsigurnije, a cilj nam je upravo potaknuti korisnike i korisnice da koriste ovaj vid plaćanja i u budućnosti", ističu.

Pored brzog i sigurnog beskontaktnog plaćanja, Mastercard kartica ProCredit Bank nudi i brojne druge mogućnosti, kao što su internet plaćanje uz korištenje najviših sigurnosnih standarda i podizanje gotovine na bankomatima u cijeloj zemlji bez naknada, a bez naknada i potpuno besplatna su i tri podizanja gotovine na bankomatu bilo koje banke u zemlji.

Takođe, ProCredit Bank već dugi niz godina njeguje i razvija digitalno bankarstvo, pa je paleta usluga koje vlasnici/e njihovih računa dobijaju u paketu široka i uključuje plaćanja mjesečnih računa bez provizije, osiguran je potpuno besplatan priliv novca iz inostranstva, a u Zonama 24/7 korisnici mogu brzo i jednostavno i bez naknade napraviti konverzije iz domaće u eursku valutu i obratno, kao i podignuti gotovinu u Eurima.

Za više detalja i pravila nagradne igre posjetite bit.ly/PCBPravilaNagradneIgre, a informacije o otvaranju računa i bankarskim uslugama potražite na Facebook i Instagram stranicama ProCreditBank BiH.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije