Tržište

Najsrećnijem klijentu poklon kartica u vrijednosti do 50.000 KM

Najsrećnijem klijentu poklon kartica u vrijednosti do 50.000 KM
Foto: N.N. | Najsrećnijem klijentu poklon kartica u vrijednosti do 50.000 KM
PR

SARAJEVO - Addiko banka nastavlja s iznenađenjima za klijente. U srijedu će biti realizovano peto izdanje Addiko Red Wednesday akcije, u okviru koje svi postojeći ili novi klijenti koji tog dana apliciraju za kredit stiču pravo učešća u nagradnoj igri i imaju mogućnost da osvoje iznos odobrenog kredita na Addiko poklon kartici.

"U Addiko banci se kontinuirano trudimo ponuditi svojim klijentima dodatnu vrijednost. Koncept Red Wednesday se pokazao izuzetno uspješnim, te smo ga ovaj put odlučili organizovati malo drugačije, u vidu nagradne igre, koja će najsretnijima donijeti zaista vrijednu nagradu  poklon karticu u iznosu do 50.000 KM, zavisno od kredita koji ugovore. Koncept je jednostavan, a vjerujem da će klijenti i ovaj put prepoznati vrijednost ove akcije", istakla je Belma SekavićBandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Sistem učešća u ovoj Addiko Red Wednesday akciji je veoma jednostavan. Dovoljno je da 17. aprila klijenti apliciraju za kredit. Svi oni kojima kredit bude odobren i plasiran učestvovaće u nagradnom izvlačenju i biti u prilici da osvoje poklon karticu s iznosom identičnim podignutom kreditu. Dobitnici poklon kartica biće poznati sredinom maja.

"Srijeda, 17. aprila, biće veoma sretan dan našim klijentima. Svi su u mogućnosti aplicirati za kredit pod veoma konkurentnim uslovima, a najsretniji klijent će nakon nagradnog izvlačenja dobiti Addiko poklon karticu s iznosom ugovorenog kredita. Ova jedinstvena ponuda rezultat je svakodnevne komunikacije s našim klijentima, kojima nastojimo ponuditi nešto novo i unikatno, što će im u isto vrijeme i najviše koristiti", naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banjaluka, i pozvao klijente Banke, ali i klijente drugih banaka, da za kredit apliciraju upravo sutra, u bilo kojoj poslovnici Addiko banke, pozivom Addiko Kontakt centra ili putem društvene mreže Facebook.

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobijaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. Zahtjev za kredit klijenti mogu podnijeti u bilo kojoj poslovnici, putem Addiko Kontakt centra, Facebook stranice Addiko Bank BiH, kao i putem web stranice.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije