Tržište

Napravi zdravu "Najcool užinu"! sa Vienna osiguranjem VIG!

Napravi zdravu "Najcool užinu"! sa Vienna osiguranjem VIG!
Foto: N.N. | Napravi zdravu "Najcool užinu"! sa Vienna osiguranjem VIG!

Već treću godinu zarednom Vienna osiguranje VIG realizuje društveno odgovorni projekat „U zdravoj školi zdrava djeca“ kojim aktivno doprinosi unapređenju zdravih prehrambenih navika učenika osnovnih škola u BiH.

U sklopu ovogodišnjeg projekta uputili su poziv školarcima i nastavnicima da okupe tim (3-5 učenika), osmisle svoju zdravu „Najcool užinu!“, prijave za učešće u projektu te osvoje vrijednu nagradu. Broj timova po školama nije ograničen, zato su pozvani svi školarci da se prepuste mašti i pošalju svoje ideje o tome šta je to za njih zdravo i šta bi rado jeli na velikom odmoru.

Oni najkreativniji, sa najboljim receptima i idejama na temu „Najcool užina!“, imat će priliku da uz podršku kuhara pripreme svoju zdravu užinu u jednoj od najgledanijih TV kulinarskih emisija u BiH, a najbolji od najboljih će osvojiti nagradni fond u vrijednosti od 5.000 KM za renoviranje/opremanje kuhinje u školi iz koje dolaze. Dodatno, u novoopremljenoj kuhinji će biti u prilici da sa profesionalnim kuharima pripreme „Najcool užinu!“ za raju iz škole.

Svi zainteresovani timovi mogu dostaviti svoje recepte „Najcool užine!“ na e-mail: [email protected] ili na adresu: Vienna osiguranje d.d, Fra Anđela Zvizdovića 1/9 A, 71.000 Sarajevo, najkasnije do 29.04.2019. godine. Prijavni obrazac se nalazi na web stranici: www.viennaosiguranje.ba

Vienna osiguranje VIG je vodeće društvo za životna osiguranja u BiH koje se sa više od 220.000 zaključenih ugovora o osiguranju te aktivom vrijednom preko 160 miliona BAM, svrstava među TOP 3 osiguravajuće kuće u BiH.

Za ostvarene rezultate u 2018. godini, ugledni Global Brand Magazine iz Velike Britanije je proglasio Vienna osiguranje VIG za Najbolje životno osiguranje u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije