Tržište

"Nestro Petrol" Trebinje, na starom mjestu u novom izdanju

"Nestro Petrol" Trebinje, na starom mjestu u novom izdanju
Foto: Ustupljena fotografija | "Nestro Petrol" Trebinje, na starom mjestu u novom izdanju

TREBINJE - Generalni direktor kompanije "Nestro Petrol" Rajs Safin i zamjenik gradonačelnika Trebinja Dražen Bošković otvorili su u ovom gradu novorekonstruisanu benzinsku stanicu "Trebinje 2" na adresi Hercegovačka bb, u šta je uloženo više od milion maraka.

Renoviranjem je dodatno proširen prodajni prostor, instalirano je više pumpnih aparata, sa dodatim kafe-barom i proširenom trgovinom, a osim goriva, 24 sata će kupcima biti dostupan i asortiman pratećih proizvoda.

"Posebno ističemo širok asortiman izuzetno kvalitetnih goriva, kao i brendirano N+ benzin i dizel gorivo, te motorno ulje i različit asortiman proizvoda Rafinerije ulja Modriča, poput maziva i drugih tečnosti, a od posebnog je značaja to što je ovdje otvoreno 11 novih radnih mjesta", rekao je Safin.

On je posebno napomenuo da je ovim projektom završena još jedna etapa iz plana rekonstrukcije njihovih benzinskih pumpi, u okviru cjelokupnog procesa razvoja "Nestro" kompanije.

"U planu je i dodatna rekonstrukcija benzinskih stanica tokom godine, poput benzinske stanice u banjalučkom naselju Budžak, gdje je planirana prodaja komprimiranog plina, a do kraja godine će se rebrendirati još osam benzinskih stanica", dodao je Safin zahvalivši svim "Nestrovim" kupcima na povjerenju.

Zamjenik gradonačelnika Trebinja Dražen Bošković istakao je da će novoobnovljeni objekat "Nestro Petrola" doprinijeti najprije ljepšem izgledu Trebinja, ali je od velikog značaja za grad još 11 novih radnih mjesta.

"Zajedno sa direktorom 'Nesto Petrola' danas šaljemo i poruku prema svim potencijalnim investitorima u naš grad da je ovo dobro mjesto za ulaganje, za otvaranje novih radnih mjesta u ovim vremenima kada je veliki izazov sačuvati i postojeće kapacitete i ponuditi što bolje uslove zaposlenima", dodao je Bošković.

Maloprodajna mreža "Nestro petrola" obuhvata 86 trgovačkih objekata i najveća je mreža benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije