Tržište

Nova banka pripremila akcijsku ponudu za štediše: Štednja je dobra navika

Nova banka pripremila akcijsku ponudu za štediše: Štednja je dobra navika
Foto: Ustupljena fotografija | Nova banka pripremila akcijsku ponudu za štediše: Štednja je dobra navika

Pod sloganom "Štednja je dobra navika" i po veoma povoljnim uslovima, Nova banka pokrenula je kampanju za promociju klasične oročene štednje.

Period oročenja štednog uloga klijenti biraju sami, kao i valutu u kojoj će se ulog iskazati. Kao posebna pogodnost ističe se mogućnost apliciranja za klasičnu oročenu štednju putem webstranice Nove banke, čime se ostvaruje dodatni benefit kroz uvećanje redovne kamatne stope i do 0,70 procentnih poena. Za klijente koji štedne uloge žele oročiti na određeni rok Nova banka nudi mogućnost višekratnih uplata na račun štednje, prema finansijskim mogućnostima koje klijent ima u toku trajanja oročenja. Isplata kamate može se vršiti unaprijed, za cijeli period oročenja, a može se odabrati i njena isplata mjesečno, kvartalno, polugodišnje, godišnje ili po isteku oročenja.      

Više informacija o akcijskoj ponudi klasične oročene štednje, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, klijenti mogu potražiti na webstranici www.novabanka.com ili u poslovnicama Nove banke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije