Tržište

Pratite nas na Google news

Nova pogodnost za klijente Sberbank a.d. Banjaluka

Nova pogodnost za klijente Sberbank a.d. Banjaluka
Foto: N.N. | Nova pogodnost za klijente Sberbank a.d. Banjaluka
N.N.

Sberbank a.d. Banjaluka svojim klijentima od sada nudi novu pogodnost u vidu besplatnog podizanja gotovine na bankomatima Sberbank Srbija.

„Ovu pogodnost mogu koristiti korisnici naših debitnih kartica za fizička lica  (Visa Classic Debit i Mastercard debit). Sa ovim karticama naši klijenti mogu besplatno podizati gotovinu na bankomatima Sberbank Srbija. Prilikom podizanja gotovine na bankomatima Sberbank Srbija klijenti će plaćati samo konverziju bez plaćanja redovne naknade za korištenje tuđeg bankomata u inostranstvu. Na svim ostalim bankomatima u Srbiji i u drugim zemljama klijenti plaćaju punu cijenu koja se sastoji od naknade za podizanje gotovine na tuđim bankomatima i provizije za konverziju. „ izjavio je ovim povodom Nemanja Kovačević, rukovodilac Sektora digitalno i kartično bankarstvo Sberbank a.d. Banjaluka.

Poslovne aktivnosti Sberbank a.d. Banjaluka su usmjerene na kreiranje i pružanje proizvoda i usluga koji će na adekvatan način odgovoriti potrebama i očekivanjima klijenata. Pogodnostima za klijente i kroz kontinuirano unapređenje poslovanja ova Banka gradi dugoročne odnose sa klijentima, a samim tim doprinosi zajednici u kojoj posluje.

Kako bi svojim klijentima omogućili vrhunsku uslugu, Sberbank a.d. Banjaluka će nastaviti da se konstantno razvija, prateći međunarodne standarde, kako bi svojim klijentima bila na raspolaganju 24 sata dnevno.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije