Tržište

Nova poslovnica Raiffeisen banke u Sarajevu

Nova poslovnica Raiffeisen banke u Sarajevu
Foto: N.N. | Nova poslovnica Raiffeisen banke u Sarajevu
Mirsada Lingo Demirović

Raiffeisen banka nastavila je i danas širenje svoje mreže na bh. tržištu otvaranjem nove poslovnice Raiffeisen banke u sarajevskom naselju Nova Otoka.

Uz prisustvo klijenata i poslovnih partenra, Mirha Hasanbegovića, članica Uprave Raiffeisen banke, kazala je da je ovo još jedna poslovnica u najmnogoljudnijoj sarajevskoj opštini, te da je ovim i do sada široka paleta usluga banke za fizička i pravna lica dostupna na još jednoj modernoj i pristupačnoj lokaciji.

"Klijentima nastojimo pristup našim uslugama učiniti jednostavnijim i maksimizirati njihovo pozitivno iskustvo prilikom posjete Raiffeisen poslovnicama. Iako razvoj tehnologije postavlja drugačije standarde bankarskog poslovanja kojima kontinuirano nastojimo odgovoriti prilogaođavanjem ponude banke u oblasti digitaknih servisa, pri tome ne zanemarujemo ni zahtjev naših klijenata koji sa bankom nastoje poslovati na tradocionalan način putem poslovnica", kazala je Hasanbegović

Ona je najavila i dodatnu pogodonost za klijente kojima u ovoj poslovnici do 5. februara ove godine bude odobrena bilo koja vrsta kredita da im banka neće obračunavati naknadu za obnovu kredita.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 0

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije