Tržište

Nove cijene i nove usluge u ponudi Er Srbije

Nove cijene i nove usluge u ponudi Er Srbije
Foto: N.N. | Nove cijene i nove usluge u ponudi Er Srbije

BEOGRAD - Er Srbija od danas uvodi nove tarife za putovanja od 1. marta koje se odnose na dozvoljeni prtljag, promjenu datuma putovanja i dodatne usluge.

Putnici će tako moći da biraju između četiri tarife pri rezervaciji letova - Economy White (ekonomska bijela), Economy Blue (ekonomska plava), Economy Red (ekonomska crvena) i Busines Silver (biznis srebrna), saopšteno je iz Er Srbije.

Pored novih tarifa, gosti će imati mogućnost da personalizuju svoje putovanje, tako što će moći da kupuju "a la karte" usluge, kao što su prioritetno ukrcavanje, rezervacija željenog sjedišta ili pristup Premijum salonu Er Srbije.

Economy White tarifa prilagođena je za goste Er Srbije koji putuju bez puno prtljaga i žele najnižu moguću cijenu. Ta tarifa uključuje jedan komad ručnog prtljaga težine do osam kilogram, a što se prije rezerviše, karta će biti povoljnija, navodi se u saopštenju.

Economy Blue tarifa osmišljena je za putnike sa prtljagom i omogućava im da prijave jednu torbu težine do 23 kilograma, unesu jedan komad ručnog prtljaga, dobiju milje kao česti putnici i promjene datum leta uz određenu nadoknadu.

Economy Red tarifa daje dodatnu fleksibilnost za goste, koji uz sve pogodnosti Economy Blue tarife, dobiju promjenu datuma bez nadoknade, obrok tokom leta, prijavu za let na aerodromu i biranje željenog sjedišta unaprijed.

Busines Silver skrojena je po meri gostiju koji, kako se navodi, žele vrhunsko iskustvo usluge i sačinjena je tako da putovanje Er Srbijom učini što jednostavnijim i lakšim.

Pored svih pogodnosti, Economy Red tarifa uključuje prioritetnu prijavu za let, korišćenje brze trake na aerodromu, prioritetno ukrcavanje i prioritetni prtljag, mogućnost da u avion unesete dva puta više prtljaga, dva predata i dva ručna prtljaga, kao i pristup Premijum salonu Er Srbije na Aerodromu Nikola Tesla.

Nakon izbora tarife, putnici Er Srbije mogu da kupe dodatne usluge u bilo kom trenutku pre leta u okviru sekcije „Moja rezervacija" na sajtu kompanije airserbia.com.

Putnici koji lete u Economy White tarifi takođe mogu da kupe i uslugu prioritetnog ukrcavanja.

Iako cijena karata zavisi od mnogo faktora, uključujući sezonu i potražnju za putovanjima, gosti koji se odluče za Economy White tarifu imaće pristup određenom broju sjedišta po nižim tarifama u poređenju sa onima koje su bile dostupne u ranijoj tarifnoj strukturi.

Generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit rekao je da je novi tarifni model osmišljen sa željom da putnicima pruži punu slobodu u kreiranju putovanja.

"Savremeni trendovi ukazuju na to da u avio-saobraćaju ne funkcioniše isti paket usluga za sve putnike i da različite kategorije putnika imaju različite potrebe, zbog čega avio-kompanije širom sveta fragmentiraju i prilagođavaju svoju ponudu", napomenuo je Nejsmit.

On je dodao su nove tehnologije izmijenile način na koji se danas putuje, a mogućnost da svako kreira svoje putovanje prema sopstvenim željama i potrebama je ključna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije