Tržište

Pratite nas na Google news

Novi "Đurić" otvoren u Banjaluci

Novi "Đurić" otvoren u Banjaluci
Foto: N.N. | Novi "Đurić" otvoren u Banjaluci
N.N.

BANJALUKA - Domaći trgovinski lanac "Đurić" otvorio je danas u Banjaluci novu poslovnicu. Supermarket se nalazi u banjalučkom naselju Derviši, Ulica Branka Popovića bb, kod tržnog centra FIS.

Ovaj market je treći u gradu Banjaluka, a 14. u lancu marketa koje su Đurići do sada otvorili u više od 10 opština i gradova Srpske.

Nova poslovnica će zapošljavati 25 radnika. Ono što ih, kako i sami ističu, posebno raduje, jeste dobar odnos sa rukovodećim kadrom, to što su osigurani i što se kao radnici osjećaju sigurno.

"Velika je stvar kad vam poslodavac pruži ruku i kaže da vjeruje u vas", kaže za "Nezavisne" Dragana Došen, poslovođa novootvorenog marketa. Ističe da joj kao iskusnom trgovcu najviše prija činjenica da sve veći broj mladih ljudi želi da radi u prodajnom sektoru i da oni i jesu snaga za budućnost.

Đurić supermarketi su modernog dizajna koji omogućava koncept pametne kupovine, uštedu vremena i jedinstveno iskustvo. Na prodajnom prostoru od oko 900 metara kvadratnih kupcima se nudi širok asortiman proizvoda, svježe meso od domaćih uzgajivača, pecivo, sočno voće i povrće, veliki izbor delikatesnih i mliječnih proizvoda. Uz prehrambene artikle, posjetioci i kupci će moći da kupe sve za ličnu i kućnu higijenu, posuđe, kao i mnoge druge proizvode.

Radno vrijeme supermarketa je od 7 do 22 časa. Ljubazno osoblje 'Đurića' i nedjeljom će uslužiti sve svoje kupce, a radno vrijeme će biti do 16 h.

Na dan otvaranja novog supermarketa podijeljeni su brojni pokloni, upriličena nagradna igra kao i degustacija najkvalitetnijih proizvoda iz široke ponude. Održane su i brojne promocije, a 'Đurić' je pripremio i sadržaj za najmlađe posjetioce.

Direktor i vlasnik 'Đurić' marketa, Miloš Đurić, ističe da je ključ višedecenijskog poslovanja u tome da se kupac i zaposleni cijene iznad svega, naglašivši da je "Đuric" zaista mjesto za sve nas.

Štedljive Banjalučane i u narednom periodu čekaju mnogobrojna iznenađenja, atraktivne cijene i akcije koje će trajati.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije