Tržište

Novogodišnji party Centrum u petak

Novogodišnji party Centrum u petak
Foto: N.N. | Novogodišnji party Centrum u petak

BANJALUKA - Centrum na Petrićevcu u petak od 18 časova, spektakularnim novogodišnjim party-jem za sve posjetioce otvara svoj odjel novogodišnjih ukrasa.

Veličanstvena praznična bajka koja je upriličena na najvećem izložbenom salonu novogodišnjih ukrasa u gradu, premijerno će biti predstavljena uz šampanjac, muziku i posluženje, a zvijezda večeri je poznata modna blogerka Bojana Mutić, koja će sve goste svojim savjetima provesti kroz čaroliju ukrašavanja doma po posljednjoj modi. Tema večeri je kako okititi jelku, iskombinovati boje kao i uklopiti več postojeći nakit sa onim koji planirate kupiti, i kako ukrasiti ostatak doma.

Party je prilika za  predstavljanje novogodišnje atmosfere koja se možete prenijeti u svačiji dom, magija veličanstvenih ukrasa sa potpisom italijanskih dizajnera koja se prostire na preko 500 kvadrata izložbenog salona sastavni je dio predstojeće euforije novogodišnjih praznika.

Od petka 15.11. od 18 časova vrata najspektakularnijeg novogodišnjeg izložbenog salona u gradu otvorena su za sve posjetioce.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije