Tržište

Otvara se robna kuća Patrija u Prijedoru

Otvara se robna kuća Patrija u Prijedoru
Foto: N.N. | Otvara se robna kuća Patrija u Prijedoru
N.N.

Obnovljeno izdanje Robne kuća Patrija biće svečano otvoreno u četvrtak 29. jula, u centru Prijedora, na Trgu Majora Zorana Karlice.

Robna kuća Patrija izgrađena je 1979. godine, a kompanija MG Mind započla je njeno renoviranje 2019. godine, investiranjem ukupno 17 miliona KM. Renovirani objekat Robne kuće Patrija se prostire na 9.600m2 dizajniranih za kupovinu i uživanje, što je za oko 3.000m2 više nego što je imala prije obnove.

Patrija sada ima tri nivoa, a kupcima će u 24 trgovine biti dostupni brojni domaći i svjetski brendovi, kao što su Tropic, DM, New Yorker, Sinsay, a svojom ponudom obuhvata i druge atraktivne sadržaje poput CineStar bioskopa, igraonice i knjižare. Posebnost objektu daje velika terasa restorana Lafayette, sa koje se pruža pogled na gradske ulice. U narednoj fazi izgradnje realizovaće se uređenje prostora za parkiranje, sa oko 100 parking mijesta.

Obnovom Robne kuće Patrija sačuvana je tradicija trgovačkog centra grada, značajnog ne samo za Prijedor, nego i za cijelu regiju, jer doprinosi razvoju privrede, unapređuje izgled gradskog jezgra svojim inovativnim arhitektonskim konceptom, te u potpunosti može da odgovori na sve savremene potrebe posjetilaca.

Povodom svečanosti pozvane su brojne zvanice, a biće održan i koncert Jelene Tomašević.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije