Tržište

Pratite nas na Google news

Otvorena filijala Nove banke u Mrkonjić Gradu

Otvorena filijala Nove banke u Mrkonjić Gradu
Foto: N.N. | Otvorena filijala Nove banke u Mrkonjić Gradu
N.N.

U Mrkonjić Gradu u utorak je na adresi Sime Šolaje bb, počela je sa radom Filijala Mrkonjić Grad, trinaesta filijala i šezdesetsedma poslovnica Nove banke.

Poslovnicu su svečano otvorili Srđan Kondić, predsjednik Uprave Nove banke, i Divna Aničić, načelnik Opštine Mrkonjić Grad.

Filijala Mrkonjić Grad ima 220 metara kvadratnih moderno uređenog i funkcionalnog prostora, gdje građani i pravna lica mogu da koriste sve usluge koje nudi Nova banka.

"Prepoznali smo potrebu postojećih klijenta koji poslovno i teritorijalno gravitiraju na području Opštine Mrkonjić Grad, ali, istovremeno, cilj nam je poželjeti dobrodošlicu, te kvaltetom usluge i odnosom prema klijentima privući nove saradnike i korisnike naših proizvoda i usluga", izjavio je povodom otvaranja predsjednik Uprave Srđan Kondić.

Praksa društvene odgovornosti Nove banke razvijala se paralelno sa širenjem poslovne mreže, u svakoj lokalnoj zajednici u kojoj posluje. Otvaranje Filijale Mrkonjić Grad bila je prilika da Banka učestvuje u projektu izgradnje dječijeg igrališta koje realizuje Opština Mrkonjić Grad, u saradnji sa JU kulturno-sportski centar "Petar Kočić", sufinansiranjem u iznosu od 3.000,00 KM.

Nova banka je jedna od vodećih banaka na tržištu Bosne i Hercegovine i ove godine obilježava 20 godina uspješnog poslovanja. Ulaganjem u dostupnost usluga i adekvatnim odgovorima na zahtjeve fizičkih i pravnih lica postiže svakodnevni rast broja klijenata koji joj ukazuju povjerenje koristeći kako tradicionalne bankarske usluge, tako i nove proizvode koji su u skladu sa standardima savremenog bankarstva.

Najčitanije