Tržište

Otvorena nova Nestro benzinska stanica "Mostar"

Otvorena nova Nestro benzinska stanica "Mostar"
Foto: Ustupljena fotografija | Otvorena nova Nestro benzinska stanica "Mostar"

Kompanija "NESTRO PETROL" otvorila je novu benzinsku stanicu na atraktivnoj i frekventnoj lokaciji, na adresi Vrapčići bb, a koja je ujedno i prva na području grada Mostara!

Benzinska stanica Mostar je još jedan Nestro maloprodajni objekat koji pripada premium kategoriji, što znači da su svi radovi na adaptaciji izvršeni u skladu sa najvišim ekološkim i tehničkim standardima. Objekat su otvorili Rais Safin, generalni direktor Nestro Petrola, i gradonačelnik Mostara, gospodin Mario Kordić. 

Povodom otvaranja nove benzinske stanice Rais Safin, generalni direktor NESTRO PETROL-a je istakao: "Svake godine u proces razvoja maloprodajne mreže ulažemo oko 2 miliona evra, jer nam je zadovoljstvo naših potrošača na prvom mjestu i ova benzinska stanica je prvenstveno izgrađena za njih. Naši potrošači za nas predstavljaju najviši prioritet i zato proširujemo uslužno-prodajni prostor i razvijamo usluge. Takođe bih naglasio da će na ovom objektu zaposlenje pronaći i novih deset radnika."

Nestro maloprodajni objekat u Mostaru u potpunosti je usmjeren na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunske usluge savremenim potrošačima, a povodom otvaranja nove stanice za snabdjevanje gorivom, kompanija NESTRO PETROL je pripremila i posebne pogodnosti za potrošače: 

Na dan otvaranja prvih 30 kupaca dobilo je gorivo u vrijednosti od 50 KM;  Snižene cijene svih naftnih derivata;  Gratis kafa tokom prvih mjesec dana rada, te druge brojne pogodnosti.

U cilju podrške lokalnoj zajednici, NESTRO PETROL je povodom otvaranja BS Mostar, Centru za djecu sa posebnim potrebama "Los Rosales", donirao karticu za gorivo u vrijednosti od 1.000 KM. 

Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić, zaželio je dobrodošlicu i uspješan rad Nestro Petrolu i potvrdio da je ovo vrlo značajna investicija. 

"Radi se o respektabilnoj kompaniji koja postavlja visoke standarde u ovom segmentu privrede. Drago mi je da je ova benzinska pumpa napravljena po najvišim standardima s obzirom da se nalazi u jednom specifičnom dijelu grada na ulazu u Mostar", rekao je Kordić i dodao da će biti srećni ako Nestro nastavi širiti svoje kapacitete i samim tim otvarati nova radna mjesta.

Na savremeno opremljenoj Nestro benzinskoj stanici Mostar, potrošačima je 24 časa dnevno na raspolaganju širok asortiman proizvoda, te su uz kvalitetna goriva, dostupna i motorna ulja, maziva i funkcionalne tečnosti sa potpisom Rafinerije ulja Modriča, auto-kozmetika i bogat izbor dopunskih proizvoda. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije