Tržište

PLAVA LAGUNA - Zapošljavanje

PLAVA LAGUNA - Zapošljavanje
Foto: Ustupljena fotografija | PLAVA LAGUNA - Zapošljavanje

Zapadna Istra, posao na moru, sjajni materijalni uvjeti, renomiran poslodavac! Zainteresirani? Sve to nudi porečka kompanija Plava Laguna!

Ova turistička kompanija s gotovo 70 godina postojanja,  i u 2024-oj nudi posao stotinama sobarica, servira, konobara, kuhara, vrtlara.

Tražite li idealan ljetni posao, Plava laguna je vaš izbor. Interne radionice i tečajevi, Kuharska i konobarska akademija, tečajevi stranih jezika, kvalitetni mentori, sve to čeka zaposlenike Plave Lagune koji prvi puta dolaze u objekte u Poreču i Umagu.

Uz to idu i sjajni materijalni uvjeti. Tijekom 2024-e  u Plavoj Laguni očekuju povećanje plaća, uz mjesečni prihod od više od tisuću eura.  No najkvalificiraniji radnici s većim stažem, zarađivat će i više od toga. 

Plava Laguna za sezonske radnike osigurava i smještaj u jednom od personalnih domova, prijevoz do posla, te plaćenu prehranu - sve o trošku poslodavca.

I to nije sve – Plava Laguna nudi i  nagradu za radne rezultate, uz regres za godišnji odmor, prigodne nagrade kao što su božićnica i uskrsnica, kao i niz drugih stimulacija i nagrada.

Osim toga, kolege iz Sektora za ljudske resurse Plave Lagune pobrinut će se za radnike koji nisu hrvatski državljani.

To uključuje brigu o svim administrativnim papirima potrebnim za dobivanje radnih dozvola i legalan rad u Hrvatskoj, uz povratak novca za trošak dolaska do destinacije rada, liječnički pregled i sanitarnu knjižicu. 

Plava Laguna je doista poslodavac koji brine o svojim radnicima, ne samo o stalnima, već upravo i o sezoncima. Primjerice, od travnja do listopada 2023-e radnicima je isplaćeno 1200 eura dodatnih sezonskih stimulacija, dakle, prosječna 13. plaća. 

I ne manje važno, u Plavoj Laguni nećete samo raditi! Naime, zaposlenicima se nudi niz benefita, kao što su posjete zabavnim koncertima i sportskim događanjima. I kao zanimljivost za kraj – nakon svake sezone biraju se i  nagrađuju najbolji radnici. Tko zna, možda se upravo među vama nađe budući Naj radnik sezone 2024!  

a) Više detalja možete doznati  osobno i o u Vašoj blizini. Djelatnici Sektora ljudskih resursa stižu u  Doboj i Banja Luku 17.01.2024. 

b) Više detalja možete doznati  osobno i o u Vašoj blizini. Djelatnici Sektora ljudskih resursa stižu u Zenicu i Tuzlu 18.01.2024. 

c) Više detalja možete doznati  osobno i o u Vašoj blizini. Djelatnici Sektora ljudskih resursa stižu u Niš i Kragujevac 25.01.2024.   Dođite, Plava Laguna vas željno očekuje!   

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije