Tržište

Pomoć u teškim trenucima-trgovački centri Robot

Pomoć u teškim trenucima-trgovački centri Robot
Foto: N.N. | Pomoć u teškim trenucima-trgovački centri Robot

Kompanija Robot, nastoji održati stabilnu situaciju sa opskrbom hrane i osnovnih životnih proizvoda u ovim trenucima, što je pored zdravlja jedna od većih briga naših građana.

Trudimo se obezbijediti dovoljne količine proizvoda u prodajnim centrima kompanije Robot koji se nalaze u Federaciji i RS-u . Intenzivno koristimo sve raspoložive resurse za snabdijevanje trgovina robom.

Konstantno radimo na punjenju trgovina te održavamo odličnu koordinaciju sa domaćim proizvođačima i dobavljačima koji kontinuirano rade na isporukama roba za sve naše trgovine prema utvrđenom rasporedu. 

Iako je situacija u zemlji generalno neizvjesna, Robot nastoji obavljati sve redovne aktivnosti pružajući maksimalnu podršku svojim kupcima i radnicima kako bi što lakše prevazišli trenutno stanje.

U cijeloj ovoj priči nismo zaboravili najugroženije kategorije, te smo odlučili uputiti donaciju kroz prehrambene pakete humanitarnim udruženjima na području grada Banjaluka.

Smatramo da naša pomoć ne smije izostati u ključnim momentima, iako je javnosti poznato koliko Robot intenzivno radi na svojoj društveno socijalnoj ulozi. Dugogodišnje povjerenje naših kupaca i građana širom Bosne i Hercegovine  zaslužuje bezuslovnu podršku kompanije Robot.

Za kraj poručujemo svim građanima da se strogo pridržavaju uputa te da u ovim trenucima moraju biti odgovorni prvenstveno prema sebi a onda i prema drugima. Zajedno možemo prebroditi sve – uvijek uz vas vaš Robot! - izavili su ispred kompanije Robot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije