Tržište

Pratite nas na Google news

Poznati dobitnici nagradne igre "Konzum te vodi na Euro"

Poznati dobitnici nagradne igre "Konzum te vodi na Euro"
Foto: N.N. | Poznati dobitnici nagradne igre "Konzum te vodi na Euro"
N.N.

SARAJEVO - Tokom novembra u Konzum prodavnicama širom Bosne i Hercegovine vladala je prava rukometna euforija za odlaskom na Europsko rukometno prvenstvo u Norvešku što je bila glavna nagrada u nagradnoj igri "Konzum te vodi na Euro".

I to ne jedna nagrada, čak 10 najsretnijih kupaca Konzum početkom januara vodi u Norvešku na rukometnu utakmicu Norveška - BiH.

Javno izvlačenje sretnih dobitnika upriličeno je u Konzum prodavnici u BBI centru u Sarajevu uz prisustvo brojnih kupaca, koji su pomogli prilikom izvlačenja nagrada. Putovanje u Norvešku osvojili su Alma Kukolj, Jasminka Jeleč, Gildžana Hodžić, Sanela Bradarić, Branka Dobrijević, Mirza Mustafić, Enisa Dizdarević, Almir Mehinagić, Medina Vranj i Mehmed Dubravac.

"U ime kompanije Konzum sretnim dobitnicima putovanja u Norvešku želim ugodan trodnevni boravak u Trondheimu, mnogo navijačke sreće te da direktno sa tribina gledaju pobjedu naše rukometne reprezentacije i svjedoče još jednom historijskom trenutku za naš sport. Pobrinuli smo se da Konzum preuzme sve potrebne troškove, stoga se naši dobitnici mogu prepustiti potpunom doživljaju kako bi im ovo putovanje ostalo u još ljepšem sjećanju. Svakako bih iskoristio priliku čestitati i dobitnicima drugih 120 vrijednih nagrada, a svim ostalim kupcima zahvaliti na učešću te ih pozvati da i dalje budu naši vijerni kupci jer ih u narednom periodu također očekuje mnogo nagrada i pogodnosti, stoga s pravom mogu reći da se kupovina u Konzumu višestruko isplati",  izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac Službe marketinga Konzuma.

Osim 10 putovanja u Norvešku, izvučeni su dobitnici  20 poklon vaučera u vrijednosti 100KM za kupovinu sportske opreme u prodavnicama Sport Vision, 50 poklon vaučera u vrijednosti 50KM za kupovinu u Konzumu i 50 poklon paketa proizvoda Konzumovih trgovačkih marki.

Uslovi za učešće u nagradnoj igri su bili vrlo jednostavni. Kupci su trebali obaviti kupovinu u Konzumu u iznosu 20 KM ili više ili na računu za obavljenu kupovinu imati bilo koja tri proizvoda partnera projekta.

"Sretni smo zbog izuzetno velikog odaziva kupaca u ovoj nagradnoj igri što je bilo iznad naših očekivanja. Rast prodaje proizvoda partnera projekta je dosegla čak 70% zbog čega smo posebno ponosni te svakako zahvaljujemo svim našim partnerima na ukazanom povjerenju i pruženoj podršci", dodao je Haris Arnautović, rukovodilacjSlužbe marketinga Konzuma.

Imena sretnih dobitnika će biti objavljena na Konzumovoj web stranici www.konzum.co.ba te korporativnoj FB stranici.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije