Tržište

Preko 70.000 poslanih kodova u nagradnoj igri "Nektar šalji i vozi"

Preko 70.000 poslanih kodova u nagradnoj igri "Nektar šalji i vozi"
Foto: N.N. | Preko 70.000 poslanih kodova u nagradnoj igri "Nektar šalji i vozi"

Nagradna igra Banjalučke pivare "NEKTAR ŠALJI I VOZI", koja se organizuje na teritoriji širom RS, BiH - u punom je jeku!

Velika nagradna igra će trajati sve do 9. avgusta 2018. godine, a 11. avgusta će biti izvučen dobitnik glavne nagrade automobil Fiat 500!

"Sa ponosom ističemo da imamo izuzetan odziv naših potrošača, vjernih ljubitelja našeg  Nektar piva. Za mjesec dana nagradne igre bilježimo više od 70 000 poslatih kodova i do sada smo usrećili čak 240 dobitnika, sa nekom od sjajnih dnevnih nagrada", izjavila je PR menadžer Milka Stanivuković i podsjetila da do kraja nagradne igre potrošače omiljenog pivskog brenda očekuje još 240 dnevnih nagrada.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri "NEKTAR ŠALJI I VOZI" potrebno je da jedinstveni alfanumerički kod ispod otvarača Nektar limenke, označene za nagradnu igru, pošaljete putem SMS-a na broj 091 212 402 ili putem Nektar Viber public chata.  Za učestvovanje u nagradnoj igri nema ograničenja, odnosno jedan učesnik može poslati neograničen broj poruka za neograničen broj različitih kodova.

"Bitno je naglasiti da svi učesnici igre 'Nektar šalji i vozi' učestvuju u izvlačenju glavne nagrade. Pored toga, svim srećnim dobitnicima dnevnih nagrada,  nagrade isporučujemo na kućnu adresu”, dodala je Stanivukovićeva i pozvala ljubitelje Nektar piva da učestvuju u nagradnoj igri, šalju kodove, dobro se zabave i u konačnici učestvuju u velikom izvlačenju glavne i utješnih nagrada.

Detaljna pravila nagradne igre, kao i sve informacije o dobitnicima dnevnih nagrada, možete pronaći na zvaničnoj web stranici www.nektarpivo.com, kao i na Facebook i Instagram page-u Nektar piva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije