Tržište

Pristiglo više od pola miliona koverata, pogledajte kako izgleda prvi stan

Pristiglo više od pola miliona koverata, pogledajte kako izgleda prvi stan
Foto: N.N. | Pristiglo preko pola miliona koverata, pogledajte kako izgleda prvi stan

​BANJALUKA - Nagradna igra "Deset računa izbroji i stan osvoji", koju je organizovala Vlada Republike Srpske s ciljem suzbijanja sive ekonomije, do sada je u potpunosti opravdala očekivanja, što govori i podatak da je stiglo preko 500.000 koverata iz cijele Srpske.

Kako za "Nezavisne" kaže Rade Šegrt, član radne grupe za organizovanje nagradne igre, zaključno sa jučerašnjim danom pristiglo je 523.362 koverte, te ističe da su i više nego zadovoljni velikim odzivom građana.

Prema njegovim riječima, prvo izvlačenje biće održano 22. septembra u direktnom prenosu na Radio-televiziji Republike Srpske, drugo je sedam dana kasnije, pa sve do 13. oktobra kada će biti izvučen dobitnik i posljednjeg stana.

Danas je na zvaničnoj Facebook stranici "10 računa izbroji" objavljena i fotografija prvog stan koji će biti izvučen, odnosno fotografija rasporeda prostorija u istom.

"Prvi stan, koji ćemo izvući 22.09.2019. godine u 20h u javnom prenosu na programu Radio televizije RS površine je 53,15 m², po strukturi je dvosoban, na šestom je spratu i nalazi se u novogradnji u Ulici Karađorđeva 79 u Banjaluci", navedeno je uz fotografiju koja je objavljena.

Ranije je naglašeno da će trošak plaćanja poreza na dobitak za stan snositi Vlada Republike Srpske, a Notarska komora Republike Srpske snosiće troškove prepisa i knjiženja stana.

"Ovako izgleda raspored prostorija u prvom stanu koji ćemo dodijeliti nekome od Vas. Srećno svima!", stoji na stranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije