Tržište

Produžena SUPER AKCIJA Nenamjenskih-zamjenskih kredita Sberbank Banjaluka

Produžena SUPER AKCIJA Nenamjenskih-zamjenskih kredita Sberbank Banjaluka
Foto: N.N. | Produžena SUPER AKCIJA Nenamjenskih-zamjenskih kredita Sberbank Banjaluka
N.N.

BANJALUKA - Sberbank a.d Banja Luka je produžila SUPER AKCIJU nenamjenskih zamjenskih kredita sa kamatnom stopom već od 3.5%.

Sberbank a.d. Banja Luka je kreirala kreditnu ponudu sa mnogim pogodnostima za korisnike kao što su mogućnost refinansiranja postojećih kreditnih obaveza, mogućnost osiguranja od rizika bolovanja, nezaposlenosti, smrti i invalidnosti, te niži troškovi obrade kredita.

"SUPER AKCIJU smo pokrenuli prošle godine, a ponuda je dobila dobre reakcije javnosti, te smo istu produžili do 28. februara 2018. godine. Svjesni smo da živimo u teškim ekonomskim uslovima i okolnostima, te da su građanima potrebna dodatna sredstva. Iznos kredita u okviru SUPER AKCIJE je do 50 hiljada konvertibilnih maraka, na period do 120 mjeseci i sa veoma niskom kamatnom stopom.“ – izjavio je član Uprave Sberbank a.d. Banja Luka, g-din Sandro Mihajlović. On je naglasio da je ponuda prilagođena klijentima koji žele refinansirati postojeće kreditne obaveze kako bi time dobili jednu manju ratu, ali i dodatna sredstva na raspolaganje odnosno kako bi rasteretili svoj kućni budžet.

Zahtjev za kredit u okviru SUPER AKCIJE, kao i za sve ostale proizvode Sberbank a.d. Banjaluka je moguće podnijeti online, putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba.

Više informacije o proizvodima i uslugama moguće je dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama Sberbank a.d. Banjaluka.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije