Tržište

Proljećni kućni sajam Centruma u petak i subotu

Proljećni kućni sajam Centruma u petak i subotu
Foto: N.N. | Proljećni kućni sajam Centruma u petak i subotu

U petak 17. i subotu 18. maja u Centrumovom prodajnom centru na Petrićevcu održaće se deseti po redu Proljećni kućni sajam Centruma.

Ne propustite priliku da i ovog proljeća sve potrebno za gradnju,uređenje i opremanje doma i vrta kupujete po sajamskim cijenama i da se uz pomoć stručnjaka upoznate sa novitetima Centrumovog asortimana koji premašuje 55.000 artikala.

Uz prisustvo prezentatora brojnih svjetskih i domaćih brendova kroz Centrumove prezentacije saznaćete šta vodeće kompanije za izgradnju i uređenje doma predlažu kao nove trendove ovog proljeća, pa petak ili subotu možete iskoristiti da testirate nove proizvode ili tehnike rada.

Kompletan asortiman Centrumovog najvećeg prodajnog centra koji se nalazi na Petrićevcu ( Banjaluka) biće snižen za 10 %.

Bijela I TV tehnika, mašine i alati, keramika i sanitarije, Vrtni, Drvni i  Pet centar, rasvjeta, tekstil i posuđe, fasade, boje i lakovi samo su dio Centrumove ponude koja će u sklopu Proljećnog kućnog sajma, 17. i 18. maja biti sniženi za 10 %

Više o Proljećnom kućnom sajmu pogledajte na: http://proljecnikucnisajam.centrumtrade.com/2019-2/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije