Tržište

Pratite nas na Google news

Proslavljen rođendan i deset godina rada i poslovanja Mercator centra Borik

Proslavljen rođendan i deset godina rada i poslovanja Mercator centra Borik
Foto: N.N. | Proslavljen rođendan i deset godina rada i poslovanja Mercator centra Borik
N.N.

BANJALUKA - Sjajnom zabavom i izvlačenjem velikog broja vrijednih nagrada u Nagradnoj igri "Čista desetka" završen je program obilježavanja desetog rođendana Mercator Centra Borik. Završeno je i deset sedmica sjajne zabave u kojima je Mercator centar Borik svake subote pripremio bogat program, spacijalne popuste i vrijedne nagrade za svoje posjetioce.

Deset sedmica smo pravili poseban program za naše posjetioce, kojim smo nastojali upravo naše vjerne potrošače obradovati dobrom zabavom i specijalnim popustima i ponudama koje smo za njih pripremili. Danas smo mnoge naše posjetioce i učesnike velike Nagradne igre "Čista desetka" obradovali vrijednim nagradama, a najsretnijeg dobitnika, gospođu Božanu Vranješ iz Banjaluke smo ispratili i sa novim automobilom Toyota Yaris. Siguran sam da smo ovom proslavom desetogodišnjice poslovanja postavili sasvim neke nove standarde koje ćemo i dalje nastaviti njegovati prema našim vjernim potrošačima – izjavio je pomoćnik direktora društva Mercator BH za Republiku Srpsku, Nedeljko Maličević.

Jako sam uzbuđena i još uvijek ne mogu da vjerujem. Nikada ranije nisam dobila neku nagradu. Redovan sam kupac u Mercator centru, i jako sam zadovoljna ponudom proizvoda i akcijama, Mercator mi je vjerni partner. Želim da se zahvalim na ovoj divnoj nagradi i svakako ću nastaviti da budem vjerni kupac u Mercator centru.

Pored vrijednog automobila, deset najsretnijih posjetioca je nagrađeno sa putovanjem za dvije osobe na Exit festival, a po deset sretnika sa Playstationima, televizorima, veš mašinama i kupovinama od 100 KM u Mercatoru Borik. Svi posjetioci su uživali u sjajnoj zabavi, osvježili se besplatnim koktelima uz ritmove benda Hermanos, Serjega Pajića i Tango naturala. Mercator Borik će nastaviti svojim vjernim kupcima pripremati iznenađenja i posebne pogodnosti. Naše penzionere svakog četvrtka obradujemo sa 10% popusta, a nastavljamo i sa popustom od 10% na ukupnu kupovinu svakog utorka.

Zato posjetite Mercator centar Borik i uživajte u dobroj kupovini!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije