Tržište

Prozori i vrata za svjetsko tržište dostupni i kod nas

Prozori i vrata za svjetsko tržište dostupni i kod nas
Foto: N.N. | Prozori i vrata za svjetsko tržište dostupni i kod nas

BANJALUKA - Razni modeli vrata, prozora i tendi samo su dio onoga što nudi izložbeno-prodajni centar PORTA u Banjaluci, koji je od danas na usluzi kupcima.

Povodom otvaranja ovog centra i pokretanja novog brenda pod sloganom "Na sunčanoj strani", kompanija "Studio design" u petak je upriličila svečanost na kojoj je okupila, između ostalog, sve svoje partnere.

Milan Milaković, direktor ove kompanije,   istakao je da sve proizvode rade po narudžbi i da su sve aktivnosti usmjerene prema zadovoljstvu kupca.

On je istakao da će se zajedno sa saradnicima potruditi da novi brend PORTA bude sinonim za prozore i vrata u sektoru zaštite od sunca i u staklenim sistemima, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

"Naši zaposleni su tehnički osposobljeni i uslužni i veoma rado će svim kupcima odgovoriti na sva pitanja i zadovoljiti sve njihove potrebe. Naš slogan je 'Na sunčanoj strani' jer volim da kažem da mi ne proizvodimo prozore, vrata, tende i staklene sisteme, nego stvaramo udobnije i ljepše mjesto za život", kazao je Milaković.

Jedan od zaposlenih u ovoj kompaniji Aleksandar Tramošljika kaže da je radno vrijeme izložbeno-prodajnog centra PORTA, koji se nalazi na adresi Prijedorski put bb, od osam do 21 čas.

"Imamo širok asortiman proizvoda. Naš brend podrazumijeva u osnovnom smislu tri grupe proizvoda, a u najavi je i četvrta, odnosno stolice za ugostiteljstvo. Ono po čemu smo već dobro poznati su prozori i vrata i tu imamo PVC i ALU program, sa nizom podgrupa, od nekih osnovnih varijanti do luksuznih stvari", kazao je Tramošljika.

Prozore i vrata, koji se rade od profila renomiranih svjetskih proizvođača, do sada su, kaže on, uglavnom radili za kupce iz inostranstva, a sada žele da evropski kvalitet donesu i na domaće tržište.

"Naša misija je da vaš životni prostor učinimo komfornim te da vrijeme provedeno u vašem poslovnom ili stambenom objektu dobije novu dimenziju. Zahvaljujući nama, od prirode ćete izdvojiti jedan dio samo za sebe i obogatiti svoj životni prostor... Zbog prisutnosti na inostranom tržištu svi naši proizvodi sa sobom nose evropski kvalitet i ispunjavaju stroge kriterijume kada su u pitanju kvalitet ili energetska efikasnost", poručili su iz ove kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije