Tržište

Rođendansko slavlje Centruma na Petrićevcu uz fantastične popuste

Rođendansko slavlje Centruma na Petrićevcu uz fantastične popuste
Foto: N.N. | Rođendansko slavlje Centruma na Petrićevcu uz fantastične popuste

​Pred nama je dugoočekivani rođendanski vikend kada se očekuju najniže cijene uz najveći broj sniženih artikala Centrumovog prodajnog centra na Petrićevcu.

Centrum, kao lider u prodaji sveobuhvatnog asortiman za uredjenje i opremanje doma, nudi vam najširi izbor, a ovaj vikend i odličan popust na najveći broj artikala iz svoje ponude.

Planirajte vikend za kupovinu apsolutno svega za opremanje i uređenje doma, 7. i 8. decembra uz fantastične popuste do 50% na svim odjelima i sniženja koja se odnose na kompletne asortimane svjetski poznatih brendova.

Povodom 3. rođendana Centruma na Petrićevcu u subotu 7. i nedjelju 8. decembra biće upriličen i  Novogodišnji sajam na kojem vas očekuju zanimljivi izlagači, predstavnici zdravog stila života, prirodnih proizvoda, nutricionizma i homeopatije, prirodne kozmetike, ručno rađenog nakita i igračaka za djecu.

Tokom dva dana trajanja sajma možete izmjeriti vitaminsko mineralni status u organizmu čije mjerenje je pripremila Moja Apoteka te ostvariti 20% popusta na dietpharm dodatke prehrane, vitamine i minerale, dobiti nutricionističko savjetovanje sa Majom Tubić Banović ispred Nutricentara, edukovati se o homeopatiji i akupunkturi sa Dr med.Slavica Todorović, degustirati zdrave proizvode od šumskog voća koje proizvodi Beladona, prirodne sokove od kruške domaćinstva Vrhovac ili Fruktis čajeve.

Djeca i mame će uživati u razgledanju ručno izrađenog nakita I igračaka. Na dječijem kutku očekuju vas kreativne radionice by Kraš koji su pored igre pripremili manje zdrave slatkiše i najzabavniju maskotu životinjskog carstva. Za slatke zalogaje pobrinuće se Aki Maki medenjaci.

Sajam traje dva dana, u subotu 7. Decembra od 15:00 do 21:00h I u nedjelju 8. decembra od 10:00-do 15:00h.

Za vrijeme trajanja rodjendanskog vikenda Centrum za najmladje organizuje i  slikanje sa Deda Mrazom kao i druženje sa likovima iz omiljenih dječijih crtanih filmova.

Više o popustima saznajte na OVOM linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije