Tržište

Pratite nas na Google news

Sberbank Banjaluka otvorila novu poslovnicu u Bijeljini

Sberbank Banjaluka otvorila novu poslovnicu u Bijeljini
Foto: N.N. | Sberbank Banjaluka otvorila novu poslovnicu u Bijeljini
PR

​Sberbank Banja Luka otvorila je vrata nove poslovnice u Bijeljini, čime je proširila svoju poslovnu mrežu. Otvaranjem nove poslovnice, građanima Bijeljine biće omogućena još bolja i kvalitetnija usluga, jer Sberbank je banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit svojih klijenata i zajednice u kojoj posluje.

U novootvorenoj poslovnici klijenti će sve svoje finansijske potrebe moći obaviti brzo i jednostavno, u prijatnom i profesionalnom okruženju.

Ovom prilikom, rukovodilac filijale Bijeljina, Goran Miletić je izjavio: „S obzirom na rastući broj klijenata i na to da je Bijeljina značajan univerzitetski centar regije i grad sa savremenom insfrastrukturom otvorili smo i treću poslovnicu u ovom gradu. Poslovnica je projektovana prema inovativnim i modernim standardima Sberbank Rusija, a naša želja je da se klijenti pri svom dolasku u Banku osjećaju ugodno i sigurno, jer na taj način, kao i kroz kontinuirano unapređenje poslovanja gradimo dugoročne poslovne odnose sa našim klijentima.“

Poslovnica Bijeljina se nalazi na adresi Meše Selimovića br.39., a radno vrijeme je od ponedeljka do petka od 08:00 časova do 16:00 časova. Subota je neradna.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije