Tržište

Sberbank a.d. Banjaluka pomaže poslovanje svojih klijenata

Sberbank a.d. Banjaluka pomaže poslovanje svojih klijenata
Foto: N.N. | Sberbank a.d. Banjaluka pomaže poslovanje svojih klijenata

Sberbank a.d. Banjaluka je posebnu pažnju usmjerila na poslovanje mikropreduzeća, koji se suočavaju s ozbiljnim izazovima u poslovanju, uzrokovanim pandemijom virusa korona, te donijela odluku da im pomogne da pokrenu svoje poslovanje i dođu do svojih kupaca i korisnika usluga.

Pomoć svojim vjernim klijentima je sprovela kroz ustupanje oglasnog prostora na LED displeju (krovna reklama) na vozilima Patrol taxija i Cegera.

Ovim kanalom oglašavanja potencijalni kupci će moći primijetiti  njihovu reklamu brenda, kao i proizvoda i usluga.

"Ovaj vid podrške je mali doprinos uspješnoj saradnji sa našim mikropreduzećima, koja traje godinama. Prije svega, veliko nam je zadovoljstvo što ćemo na ovaj način pomoći našim privrednicima, s ciljem da na ovaj način dođu do svojih potencijalnih klijenata, kako bi unaprijedili svoje poslovanje", rekao je ovom prilikom Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala.

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbank a.d. Banjaluka, koja će se i u narednim godinama truditi da razumije potrebe svojih klijenata i lokalne zajednice u kojoj posluje. 

Više informacija o proizvodima i uslugama, svi zainteresovani mogu dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama Sberbank Banjaluka kao i putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije