Tržište

"School shopping day" i "Party time" u Mercator centrima

"School shopping day" i "Party time" u Mercator centrima
Foto: Ilustracija | "School shopping day" i "Party time" u Mercator centrima

SARAJEVO - U subotu 7. septembra u Mercator centrima u Ložiončkoj i Dobrinji u Sarajevu, Borik u Banjaluci i centre u Mostaru, Tuzli i Brčkom, biće održan poseban program pod nazivom "Shopping day i Party time", a iz Mercatora su za školarce i njihove roditelje pripremili posebne pogodnosti kupovine.

"Da spremno dočekate početak nove školske godine sa vašim školarcima,  pripremili smo raznoliku ponudu u kojoj ćete pronaći sve što vaši najmađi trebaju za početak nastave. Pri kupovini sa Pika karticom i za iznose veće od 30 KM, obezbijedili smo 10% popusta na ukupnu kupovinu, a u periodu od 12-14 sati do isteka nagrada, sve kupce koji ostvare kupovinu preko 50 KM nagrađujemo posebnim poklonom. Vašim mališanima smo pripremili poseban program u kojem će se zabavljati i družiti sa omiljenim maskotama, facepainting, kviz znanja, kreativne radionice, igre spretnosti i mnoga iznenađenja, a najbolje u takmičenju čekaju i posebni pokloni", navode u Mercatoru.

Pozivaju građane da oposjete Mercator centre ove subote i sami se uvjere u široki asortiman školske opreme i pribora, povoljne cijene, veliku raznovrsnost proizvoda i dobru zabavu za vaše školarce, a da ugođaj bude potpun, pojedini zakupci su obezbjedili i cjelodnevni popust do čak 50%.

"Naši uposlenici su najveća snaga Mercatora i zato je briga o njima na najvažnijem mjestu. Mercator BH je u školskom duhu poželio sretan početak školske godine i svim roditeljima naših prvačića olakšao troškove početka školske godine, na način da je svim prvačićima svojih usposlenika poklonio školski ruksak i pribor  neophodan za njihove školske dane. Sretan početak školske godine! Vaš Mercator", zaključili su iz Mercatora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije