Tržište

Svijet online mogućnosti čeka Vas uz Visa kartice

Svijet online mogućnosti čeka Vas uz Visa kartice
Foto: N.N. | Svijet online mogućnosti čeka na Vas uz Visa kartice

U ubrzanom ritmu svakodnevice, donošenje pravih online odluka može da nam olakša mnogo toga. A ukoliko se pitate koja odluka je prava, odgovor je lak – plaćanje Visa karticama.

Visa je ovog mjeseca pokrenula svoju veliku ljetnu kampanju sa ciljem isticanja važnosti online plaćanja i svih benefita koje donosi. Nastojimo da proširimo svijest o svim prednostima ovog načina kupovine, i otklonimo i dalje rasprostranjene sumnje i rezerve prema sigurnosnim aspektima online kupovine

Tri su ključna benefita digitalnih transakcija Visa karticama koja se ističu iznad drugih: dodatno VRIJEME koje dobijamo time što skraćujemo proceduru ličnog obilaženja prodavnica, dodatna SIGURNOST koja prati najsavremeniju Visa tehnologiju, i konačno, dodatne POGODNOSTI koje vam stoje na raspolaganju kroz niz ponuda naših partnera.

Pripremili smo 10% popusta na www.ekupi.ba na poseban asortiman proizvoda tokom tekućeg mjeseca, besplatnu dostavu na www.korpa.ba aplikaciji svakog vikenda u junu, kao i 25-30% popusta uz vaučer od 10 KM na www.orea.ba sajtu, tokom juna i jula.

Pozivamo vas da pročitate više detalja o kampanji i ponudama na www.visa.com/see  i da se i sami uvjerite u to da je način kako plaćamo zaista važan.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije