Tržište

Triglav osiguranje Banjaluka otvorilo nove prostorije

Triglav osiguranje Banjaluka otvorilo nove prostorije
Foto: N.N. | Triglav osiguranje Banjaluka otvorilo nove prostorije

BANJALUKA - Uz prisustvo brojnih klijenata i prijatelja društva, "Triglav osiguranje" Banjaluka u petak je svečano otvorilo vrata novog poslovnog prostora u Ulici Prvog krajiškog korpusa na broju 29.

"Iako poslujemo na izazovnom tržištu, 'Triglav osiguranje' u svom poslovanju bilježi stalni rast. Naravno, kao u svakom uspješnom i odgovornom poslovanju, uvijek smo imali jasnu viziju i ciljeve s fokusom na ispunjavanje potreba naših klijenata, kao i zadovoljstvo naših zaposlenih. Kupovinom novih poslovnih prostora želimo da istaknemo da 'Triglav grupa' ima dugoročne planove u Republici Srpskoj", izjavio je Matej Žlajpah, direktor "Triglav osiguranja" Banjaluka.

Obraćajući se prisutnima, rekao je kako u svakom uspješnom poslovanju mora postojati cilj i vizija, te da je vlastiti prostor bio dio toga.

"Svaka priča o uspješnom poslovanju ima i snažan motiv, a to su naši klijenti, koji su naše najveće postignuće. Zahvaljujem im na ukazanom povjerenju", kazao je Žlajpah.

Inače, površina objekta je 975 kvadrata i na jednom mjestu se nalazi cijelo poslovanje od prodaje do uprave društva.

"Triglav osiguranje" Banjaluka kao član "Triglav grupe" na području Republike Srpske posluje već 11 godina i za taj period je ostvarilo dobre rezultate u svim segmentima poslovanja te učvrstilo dobar imidž koji "Triglav osiguranje" uživa u regionu Adria.

"Triglav" je društveno odgovorno osiguranje, a to su pokazali i u petak novčanom donacijom od 2.000 maraka Udruženju "Down sy i mi", a koje okuplja djecu s poteškoćama u razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije